Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "The Last Ship" [Trailer]

0

Το τηλεοπτικό δίκτυο TNT παρήγγειλε τα πρώτα 10 επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σειράς "The Last Ship". Βασισμένο στη δημοφιλή νουβέλα του William Brinkley, η νέα σειρά είναι μια παραγωγή της Platinum Dunes του Michael Bay ("Transformers") και των συνεργατών του Brad Fuller ("The Texas Chainsaw Massacre", "Friday the 13th") και Andrew Form ("A Nightmare on Elm Street").

"Μια παγκόσμια καταστροφή αποδεκατίζει το 80% του πληθυσμού της Γής. Εξαιτίας της θέσης του, το αμερικανικό πολεμικό πλοίο "Nathan James" αποφεύγει τις συνέπειες της καταστροφής. Τώρα όμως το πλήρωμα και ο καπετάνιος πρέπει να αντιμετωπίσουν τη νέα πραγματικότητα, σε ένα κόσμο που αποτελούν τους λιγοστούς εναπομείναντες επιζώντες."

Στη σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου βρίσκεται ο Jonathan Mostow (U-571, Breakdown) ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Hank Steinberg ("Without a Trace") και Steven Kane ("The Closer") που θα έχουν και ρόλους στην παραγωγή.

Πρωταγωνιστούν οι Adam Baldwin, Rhona Mitra, Eric Dane, Michaela McManus, Travis Van Winkle, Alyssa Diaz, Tracy Middendorf, Kevin Phillips, Charles Parnell.

Αν και κάποια επεισόδια έχουν ήδη γυριστεί και το trailer είναι ήδη διαθέσιμο, η σειρά δεν θα κάνει πρεμιέρα πρίν απο το καλοκαίρι του 2014.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.