Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "Last Resort"

0

"Το πλήρωμα ενός πανίσχυρου αμερικανικού υποβρυχίου δέχεται μια περίεργη εντολή βάση της οποίας πρέπει να εκτοξεύσει όλους τους πυρηνικούς πυραύλους που διαθέτει στο Πακιστάν. Υστερα απο ώρες διαβουλεύσεων το πλήρωμα αρνείται να εκτελέσει την εντολή με αποτέλεσμα να κατηγορηθούν για εσχάτη προδοσία. Αποκλεισμένοι στο βυθό και καταζητούμενοι τρέπονται σε φυγή σε ένα μικρό εξωτικό νησί όπου δηλώνουν την ανεξαρτησία τους ώς το πιο μικρό κράτος που διαθέτει πυρηνικά όπλα."

Αυτό είναι το story του νέου τηλεοπτικού δράματος του Abc απο τον δημιουργό Shawn Ryan ("The Shield", "The Unit", "Lie to Me"), όπου στα χαρτιά τουλάχιστον θεωρείται απο τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές της νέας τηλεοπτικής σαιζόν.

Πρωταγωνιστούν οι Andre Braugher ("Men of a Certain Age", "Homicide: Life on the Street"), Robert Patrick ("Terminator 2"), Dichen Lachman ("Dollhouse"), Autumn Reeser ("The O.C."), Bruce Davison ("X-Men"), Max Adler ("Glee"), Scott Speedman ("Felicity"), David Rees Snell ("The Shield").

Σκηνοθέτης του πιλότου της σειράς, που θα προβληθεί το φθινόπωρο, θα είναι ο Martin Campbell ("Casino Royale") ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στη Hawaii.
Με το Abc να αναζητά απεγνωσμένα το νέο "Lost" κάτι που δεν κατάφερε ούτε με το "Flash Forward" ούτε με το "The River", το "Last Resort" αποτελεί τη νέα προσπάθεια του δικτύου που φαίνεται να έχει στοιχειωθεί απο την τεράστια επιτυχία της σειράς του J.J Abrams...

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.