Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "Dracula"

0

Βασισμένο στο σενάριο του Cole Haddon, το "Dracula" είναι μια συμπαραγωγή του NBC Universal και του British Sky Broadcasting και σύμφωνα με τον πρόεδρο του NBC, Robert Greenblatt πρόκειται για μια νέα εκδοχή του θρύλου του Bram Stoker. Παραγωγοί της σειράς είναι οι Tony Krantz (" 24 "), Collin Callender, Anne Mensah, Reece Pearson και Gareth Neame ("Rome").

"Η σειρά παρουσιάζει τον Dracula καθώς φτάνει στο Λονδίνο παριστώντας τον Αμερικανό επιχειρηματία, ο οποίος ισχυρίζεται ότι θέλει να φέρει τις μοντέρνες επιστήμες στην Βικτωριανή κοινωνία. Στην πραγματικότητα όμως αυτό που επιδιώκει είναι η εκδίκηση εναντίον αυτών που κατέστρεψαν τη ζωή του αιώνες νωρίτερα. Οταν όμως ερωτεύεται παράφορα μια γυναίκα που φαίνεται να είναι η μετενσάρκωση της νεκρής συζύγου του, τα σχέδια του παίρνουν άλλη τροπή..."

Στο ρόλο του Dracula βρίσκεται ο Jonathan Rhys Meyers ("The Tudors") ενώ τον ρόλο του Abraham Van Helsing θα υποδυθεί ο Thomas Kretschmann ("King Kong"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Nonso Anozie, Jessica De Gouw, Oliver Jackson-Cohen, Nicholas Keith, Katie McGrath, Victoria Smurfit.

Το NBC έχει ήδη παραγγείλει τα πρώτα 10 επεισόδια ενώ πρός το παρόν είναι άγνωστο αν η σειρά θα συνεχιστεί ή θα ολοκληρωθεί μέσα σε αυτά τα επεισόδια.

Με τους βρυκόλακες να έχουν κατακλύσει την τηλεόραση και τα cinema της Αμερικής, το "Dracula" αναζητά το μερίδιο του σε μια ήδη συνωστισμένη κατηγορία.

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς θα σκηνοθετήσει ο Daniel Knauf, σύμβουλος παραγωγής του "Spartacus: War of the Damned", ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.