Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "Agent Carter"

0

Πρόκειται για τη νέα τηλεοπτική σειρά της Marvel, που εξελίσσεται πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας "Captain America: The First Avenger" και που φιλοδοξεί να έχει μεγαλύτερη επιτυχία απο το "Agents of S.H.I.E.L.D" που συνεχίζει να παραπαίει στα νούμερα της τηλεθέασης.

"Πολλά χρόνια πρίν ο Πράκτορας Coulson και η ομάδα του S.H.I.E.L.D., ορκίστηκαν να προστατεύουν τους ανυπεράσπιστους απο απειλές που δεν μπορούν καν να διανοηθούν, υπήρχε η Πράκτορας Peggy Carter (Hayley Atwell), που πήρε τον ίδιο όρκο αλλά έζησε σε μια διαφορετική εποχή. Μια εποχή όπου οι γυναίκες δεν θεωρούνταν το ίδιο έξυπνες και σκληροτράχηλες όσο οι άνδρες. Ομως κανείς δεν θα έπρεπε να υποτιμήσει την Peggy.

Βρισκόμαστε στο 1946 και η ειρήνη επέφερε στην Peggy ένα σημαντικό πλήγμα, καθώς βρίσκεται πλέον παραγκωνισμένη ύστερα απο την επιστροφή των στρατιωτών απο το μέτωπο του πολέμου. Δουλεύοντας για την μυστική υπηρεσία SSR (Strategic Scientific Reserve), η Peggy πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στη δουλειά γραφείου και τις μυστικές αποστολές για λογαριασμό του Howard Stark, όλα αυτά ενώ προσπαθεί να ξεπεράσει το χαμό του έρωτα της, Steve Rogers (Captain America)

Οταν ο παλιός της γνώριμος Howard Stark (Dominic Cooper), βρίσκεται παγιδευμένος για την υποτιθέμενη πώληση των πιο φονικών όπλων του στον μεγαλύτερο πλειοδότη, επικοινωνεί με την Peggy - το μόνο πρόσωπο που εμπιστεύεται - για να εντοπίσει τους υπευθύνους, να εξουδετερώσει τα όπλα και να αποκαταστήσει το όνομα του.

Ο Stark επιστρατεύει τον πιστό του μπάτλερ, τον Edwin Jarvis (James D’Arcy) για να την βοηθά όποτε τον χρειάζεται. Ομως ο Jarvis, που είναι άτομο της συνήθειας και της καθημερινής ρουτίνας, θα πρέπει να κάνει κάποιες ριζικές αλλαγές στη ζωή του, για να μπορέσει να ακολουθήσει τους ρυθμούς της Peggy Carter."

Το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει οι σεναριογράφοι των ταινιών "Captain America" και "The Chronicles of Narnia", Christopher Markus & Stephen McFeely, που θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Tara Butters, Michele Fazekas, Kevin Feige, Louis D’Esposito, Jeph Loeb.

Πρωταγωνιστούν οι Hayley Atwell ("Captain America: The First Avenger"), James D’Arcy ("Master and Commander: The Far Side of the World"), Dominic Cooper ("Need for Speed"), Lyndsy Fonseca ("Nikita"), Chad Michael Murray ("A Cinderella Story"), Enver Gjokaj ("Dollhouse"), Shea Whigham ("Boardwalk Empire").

Το "Agent Carter" ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη comic τηλεοπτική σειρά που θα έχει μια γυναίκα ως κεντρικό χαρακτήρα σε ένα καθαρά ανδροκρατούμενο χώρο, ενώ σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία καθώς ήδη ετοιμάζονται οι σειρές "Jessica Jones" και "Supergirl".

Το "Agent Carter" θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2015, στο ABC.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.