Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "The Path"

0

Πρόκειται για την πρώτη δραματική τηλεοπτική σειρά της υπηρεσίας streaming Hulu, το οποίο ύστερα απο το “11/22/63” του JJ Abrams, το "Difficult People" της Amy Poehler και το "Casual" του Jason Reitman, προσπαθεί να εμπλουτίσει το πρόγραμμα του με original τηλεοπτικές σειρές και κατά κάποιον τρόπο να συναγωνιστεί το πανίσχυρο Netflix και το Amazon στις online πλατφόρμες.

"Η ιστορία ακολουθεί μια οικογένεια στο κέντρο ενός αμφιλεγόμενου αιρετικού κινήματος, καθώς πασχίζουν με τις σχέσεις, την πίστη και την δύναμη. Κάθε επεισόδιο ρίχνει μια εις βάθος ματιά στην βαρυτική έλξη της πίστης και το τι σημαίνει να διαλέξεις ανάμεσα στη ζωή που ζούμε και τη ζωή που θέλουμε."

Δημιουργός της σειράς είναι η Jessica Goldberg ("Parenthood", "Alex of Venice"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Jason Katims ("Friday Night Lights") και Michelle Lee.

Πρωταγωνιστούν οι Aaron Paul ("Breaking Bad"), Michelle Monaghan ("True Detective" S01), Hugh Dancy ("Hannibal"), Sarah Jones ("Vegas"), Rockmond Dunbar ("Sons of Anarchy"), Kyle Allen, Amy Forsyth, Annapurna Sriram και Kathleen Turner ("War of the Roses").

Η πρώτη σαιζόν της σειράς της Universal TV που αρχικά είχε τον τίτλο "The Way", θα διατεθεί στις 30 Μαρτίου στο Hulu, αποτελούμενη απο δέκα επεισόδια.

Δείτε το teaser:

The Path on Hulu — Join the movement on March 30, 2016

Follow us. The Path premieres March 30, 2016, only on Hulu.

Posted by The Path on Tuesday, December 8, 2015

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.