Νέα Τηλεοπτική Σειρά: "Damien"

0

Πρόκειται για την νέα τηλεοπτική σειρά του δικτύου A&E, που αποτελεί το sequel της εξαιρετικής κινηματογραφικής ταινίας τρόμου "The Omen" του Richard Donner, που κυκλοφόρησε το 1976 με πρωταγωνιστές τους Gregory Peck και Lee Remick.

"Η νέα δραματική σειρά εστιάζει στον νεαρό Damien Thorn. Ενήλικος πλεόν και στοιχειωμένος απο το παρελθόν του, ο Damien βρίσκεται αντιμέτωπος με μακάβρια γεγονότα και πρέπει επιτέλους να κοιτάξει κατάματα την πραγματική του ταυτότητα: είναι ο Αντίχριστος."

Δημιουργός της νέας σειράς είναι ο Glen Mazzara ("The Shield", "Walking Dead"), ο οποιός θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζι με τους Ross Fineman ("Lights Out") και Pancho Mansfield ("Queen of the South").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Damien Thorn θα βρεθεί ο Bradley James ("Merlin", "Homeland"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Barbara Hershey ("The Portrait of a Lady", "
Hannah and Her Sisters"), David Meunier ("Justified"), Tiffany Hines ("Bones"), Omid Abtahi ("Better Call Saul"), Megalyn Echikunwoke ("House of Lies") και Juan Carlos Velis ("The Bridge").

Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν η σειρά να μεταδοθεί μέσα απο το δίκτυο Lifetime, όμως το θέμα και ο τόνος της κρίθηκε ως ακατάλληλο για το ύφος του δικτύου και έτσι η σειρά μετακόμισε στο συγγενικό A&E, που φημίζεται για τις πιο σκοτεινές τηλεοπτικές παραγωγές του, όπως το "Bates Motel" και το "The Returned".

Η πρώτη σαιζόν της σειράς που γυρίζεται αυτή τη στιγμή στο Τορόντο, θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2015 και θα αποτελείται απο 10 επεισόδια.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.