Νέα Promos Απο Το "The Whispers"

0

Το δίκτυο ABC κυκλοφόρησε τρία νέα promos απο το "The Whispers", την νέα sci-fi τηλεοπτική σειρά του Steven Spielberg, που αρχικά είχε τον τίτλο "The Visitors".

"Σε όλους μας αρέσει να παίζουμε παιχνίδια με τα παιδιά μας. Ομως τι πραγματικά θα μπορούσε να συμβεί αν και κάποιος άλλος άρχιζε να παίζει μαζί τους? Κάποιος που δεν γνωρίζουμε. Κάποιος που δεν μπορούμε να ακούσουμε ή να δούμε? Κάποιος ή κάτι αρχίζει να χειραγωγεί αυτούς που αγαπούμε περισσότερο.

Βασισμένη στην ιστορία "Zero Hour" του Ray Bradbury (“Fahrenheit 451”), η νέα τηλεοπτική σειρά εστιάζει στην μάχη που δίνει η ανθρωπότητα ενάντια στο χρόνο, σε μια προσπάθεια να νικήσει έναν αφανή εξωγήινο εχθρό που προσπαθεί να καταστρέψει τον κόσμο, χρησιμοποιώντας εναντίον μας τον πιο πολύτιμο πόρο της ζωής μας: τα παιδιά μας. Καθώς τα παιδιά άθελα τους βοηθούν τους αφανείς εχθρούς, ο χρόνος της ανθρωπότητας μετρά αντίστροφα."

Την μεταφορά της ιστορίας έχει αναλάβει ο Soo Hugh ("The Killing", "Under the Dome"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Dawn Parouse ("Hatfields & McCoys"), Matt Olmstead ("Prison Break"), Darryl Frank, Justin Falvey και ο Steven Spielberg.

the-whispers-cast

Πρωταγωνιστούν οι Lily Rabe ("American Horror Story"), Milo Ventimiglia ("Heroes"), Kristen Connolly ("Houdini"), Barry Sloane, Derek Webster, Brianna Brown, Catalina Denis, Kylie Rogers, Kyle Harrison Breitkopf.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς που σκηνοθέτησε ο Mark Romanek ("Never Let Me Go"), θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουνίου, στο ABC.

Δείτε τα promos:

 

the-whispers-abc-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.