Και Δεύτερος Κύκλος Για Την Τηλεοπτική Σειρά "Grimm"

0

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter το τηλεοπτικό δίκτυο NBC έδωσε το "πράσινο φώς" για τον δεύτερο κύκλο της τηλεοπτική σειρά "Grimm". Το "Grimm" που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Οκτώβριο, τα πήγε απρόσμενα καλά στα νούμερα της τηλεθέασης παρόλο που είχε απέναντι του δυνατές σειρές όπως το "Fringe" και το "Supernatural".

Η σειρά επικεντρώνεται στον detective Nick Burkhardt της αστυνομίας του Portland στο Oregon ο οποίος κληρονομεί απο τους προγόνους του την ικανότητα να βλέπει υπερφυσικά πλάσματα που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και που κανένας άλλος δεν μπορεί να δεί. Καθήκον του εκάστοτε "Grimm" είναι να κυνηγά και να σκοτώνει αυτά τα πλάσματα που αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για τους ανθρώπους.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Stephen Carpenter, David Greenwalt ("Eureka", "Angel", "Buffy the Vampire Slayer") και Jim Kouf ("Ghost Whisperer", "Angel"). Πρωταγωνιστούν οι David Giuntoli, Bitsie Tulloch, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee και Russell Hornsby. Η πρώτη σαιζόν του "Grimm" περιλαμβάνει 18 επεισόδια.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.