Οι Karl Urban & Michael Ealy Πρωταγωνιστές στην Νέα Σειρά του J.J. Abrams

0

Το δίκτυο Fox παρήγγειλε τον "πιλότο" του "Almost Human", της νέας sci-fi τηλεοπτικής σειράς των J.J. Abrams και J.H. Wyman. Η σειρά που αρχικά είχε τον τίτλο "Inhuman", διαδραματίζεται στο μέλλον όπου ο κάθε αστυνομικός του Λος Αντζελες έχει για συνεργάτη ένα ανθρωποειδές ρομπότ.

Σύμφωνα με το Deadline, τον πρωταγωνιστικό ρόλο του αστυνομικού John Kennex έχει αναλάβει ο Karl Urban ("Dredd", "Star Trek") ενώ στο ρόλο του ρομπότ θα βρεθεί ο Michael Ealy (" Underworld 4 "). Το casting που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει επίσης εξασφαλίσει την Lili Taylor ("The Haunting") και την Minka Kelly ("Friday Night Lights").

Το σενάριο της σειράς θα γράψει ο J.H. Wyman ("Fringe"), που θα αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον J.J. Abrams ("Lost").

Αν και η σειρά διαθέτει κορυφαίους παραγωγούς και καταξιωμένους ηθοποιούς δεν παύει να εμπεριέχει ρίσκο καθώς το sci-fi περιβάλλον προυποθέτει μεγάλο κόστος παραγωγής ενώ γενικότερα οι φουτουριστικές σειρές έχουν μικρή διάρκεια ζωής στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ο "πιλότος" της σειράς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το αργότερο τον Ιανουάριο του 2014 και αν συγκεντρώσει την απαιτούμενη τηλεθέαση, το Fox θα παραγγείλει ολόκληρη την πρώτη σαιζόν.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.