Το Hulu Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Locke & Key"

0

Υστερα απο την αποτυχημένη προσπάθεια του δικτύου Fox το 2010, η τηλεοπτική μεταφορά του "Locke & Key" έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, καθώς η συνδρομητική υπηρεσία streaming Hulu, παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο.
Το κόμικ των Joe Hill και Gabriel Rodriguez κυκλοφόρησε το 2008 και γνώρισε αμέσως την επιτυχία καθώς το πρώτο τεύχος εξαντλήθηκε απο την πρώτη κιόλας ημέρα, χαρίζοντας στους δημιουργούς του εξαιρετικές κριτικές και αρκετά βραβεία.

"Η ιστορία ακολουθεί την Nina Locke και τα τρία παιδιά της, τον Tyler, την Kinsey και τον Bode, που μετακομίζουν πίσω στο πατρικό τους σπίτι στη Μασαχουσέτη, ύστερα απο τον θάνατο του πατέρα τους. Εκεί δεν θα αργήσουν να καταλάβουν ότι το σπίτι κρύβει περισσότερα απο αυτά που δείχνει, όταν θα ανακαλύψουν κάποια μαγικά κλειδιά που δίνουν στους κατόχους τους ειδικές δυνάμεις. Η οικογένεια πλέον, θα πρέπει να ενωθεί και να διαφυλάξει ότι τα κλειδιά δεν θα πέσουν στα χέρια του δαίμονα που τα χρειάζεται για να ανοίξει μια πύλη πρός την κόλαση."

Το σενάριο του πιλότου έγραψε ο ίδιος ο Joe Hill μαζί με τον Carlton Cuse ("Bates Motel", "The Strain"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner. Την σκηνοθεσία του πιλότου έχει αναλάβει ο Scott Derrickson ("Doctor Strange", "Sinister"), ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την σκηνοθεσία και άλλων επεισοδίων της σειράς, αν και εφόσον ο πιλότος στεφθεί με επιτυχία και το Hulu παραγγείλει ολόκληρη την πρώτη σαιζόν...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.