Δείτε τα Πρώτα Εξι Λεπτά της Νέας Σειράς "Bates Motel"

0

Μια εβδομάδα πρίν την επίσημη πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς "Bates Motel", το δίκτυο "A&E" διέρρευσε τα πρώτα έξι λεπτά του πρώτου επεισοδίου.

Βασισμένο στην cult ταινία "Psycho" του Alfred Hitchcock, το "Bates Motel" είναι ουσιαστικά το prequel της ταινίας, όχι όμως στην μεγάλη οθόνη αλλά σε τηλεοπτική σειρά.

"Υστερα απο τον τραγικό θάνατο του συζύγου της, η Norma Bates αναζητώντας μια νέα αρχή, αγοράζει ένα motel στα προάστια της ειδυλιακής παραθαλάσιας πόλης White Pine Bay. Καθώς η Norma και ο γιός της Norman εγκαθίστανται στο νέο σπίτι τους, ανακαλύπτουν ότι αυτή η πόλη δεν είναι αυτό που φαίνεται και οι ντόπιοι είναι πολύ προσεκτικοί με τα μυστικά τους. Ομως οι Bates, δεν αντέχουν πλέον την πίεση και θα κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν και να προστατέψουν τα δικά τους μυστικά..."

Δημιουργοί της νέας σειράς είναι ο executive producer του "Lost" Carlton Cuse και ο Kerry Ehrin ("Friday Night Lights"). Το story της σειράς ξεκινά απο τα παιδικά χρόνια του Norman Bates και επικεντρώνεται κυρίως στην όχι και τόσο φυσιολογική σχέση με την μητέρα του.

Πρωταγωνιστούν οι Vera Farmiga, Freddie Highmore, Jere Burns, Conchita Campbell, Mike Vogel, Nestor Carbonell, W. Earl Brown, Olivia Cooke, Emmalyn Estrada, Richard Harmon, Nicola Peltz.

Η σειρά έχει παραγγελθεί χωρίς δοκιμαστικό πιλοτικό επεισόδιο, ενώ η πρώτη σαιζόν θα αποτελείται απο 10 επεισόδια.

Δείτε τα πρώτα έξι λεπτά [Dread-Central]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.