Ο Μαρτιος φέρνει λίγες πρεμιέρες στο χώρο των τηλεοπτικών σειρών. Ανάμεσα στις νέες σειρές ξεχωρίζουν η επιστροφή του “Daredevil”, η κωμωδία “The Residence”, το σατιρικό “The Studio” και το βρετανικό, γκανγκστερικό δράμα “Mobland”.
Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Μαρτίου (με σειρά πρεμιέρας):
“Daredevil: Born Again” Comic [Disney+]
“Ο Matt Murdock (Charlie Cox), ένας τυφλός δικηγόρος με αυξημένες ικανότητες, παλεύει για δικαιοσύνη μέσω του πολυσύχναστου δικηγορικού του γραφείου, ενώ το πρώην αφεντικό της μαφίας Wilson Fisk επιδιώκει τις δικές του πολιτικές φιλοδοξίες στη Νέα Υόρκη. Όταν οι προηγούμενες ταυτότητές τους αρχίζουν να αναδύονται, και οι δύο άντρες βρίσκονται σε μια αναπόφευκτη πορεία σύγκρουσης.”
Δημιουργοί και σεναριογράφοι της νέας σειράς είναι οι Matt Corman (“Covert Affairs”), Chris Ord (“Covert Affairs”) και o Dario Scardapane (“Trauma”), ο οποίος εκτελεί και χρέη showrunner.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Matt Murdock (Daredevil), Wilson Fisk και Frank Castle (The Punisher) επιστρέφουν οι Charlie Cox, Vincent D’Onofrio και Jon Bernthal αντίστοιχα, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Deborah Ann Woll, Margarita Levieva, Wilson Bethel, Elden Henson, Genneya Walton, Will Fitz, Michael Gaston.
Πρεμιέρα: 4 Μαρτίου
Δείτε το trailer:
“Long Bright River” Δράμα [Peacock]
“Η σειρά αφηγείται μια ιστορία γύρω από τη συλλογική δύναμη μιας αδικημένης κοινότητας και συγκεκριμένα της Mickey Fitzpatrick (Amanda Seyfried), μιας αστυνομικού που περιπολεί σε μια γειτονιά της Philadelphia, που έχει πληγεί σκληρά από την κρίση οπιοειδών. Όταν ξεσπά μια σειρά φόνων στη γειτονιά, η Mickey συνειδητοποιεί πως η προσωπική της ιστορία, μπορεί να σχετίζεται με την υπόθεση.”
Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Nikki Toscano (“The Offer”) και η Liz Moore, βασισμένες στο βιβλίο που έγραψε η ίδια.
Πρωταγωνιστούν οι Amanda Seyfried, Callum Vinson, Nicholas Pinnock, Ashleigh Cummings, Dash Mihok, Britne Oldford, John Doman, Michael Gaston.
Πρεμιέρα: 13 Μαρτίου
Δείτε το trailer:
“Adolescence” Δράμα [Netflix]
“Όταν ένας 13χρονος κατηγορείται για τον φόνο ενός συμμαθητή του, η οικογένεια του, ο ψυχολόγος και ο επικεφαλής ντεντέκτιβ, όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς συνέβη.”
Δημιουργοί της σειράς είναι οι Stephen Graham και Jack Thorne, που υπογράφουν και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Stephen Graham, Owen Cooper, Ashley Walters, Faye Marsay, Christine Tremarco, Amelie Pease, Bidi Iredale, Austin Haynes, Erin Doherty.
Πρεμιέρα: 13 Μαρτίου
Δείτε το trailer:
“Dope Thief” Δράμα [Apple TV+]
“Η σειρά ακολουθεί δυο παλιόφιλους από τη Φιλαδέλφεια, που προσποιούνται τους πράκτορες της DEA για να ληστέψουν ένα άγνωστο σπίτι στην εξοχή. Ένα σχέδιο που θα εξελιχθεί σε ζήτημα ζωής και θανάτου, καθώς άθελα τους θα αποκαλύψουν το μεγαλύτερο και καλά κρυμμένο διάδρομο διακίνησης ναρκωτικών της Ανατολικής Ακτής.”
Δημιουργός της σειράς είναι ο Peter Craig (“The Batman”), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στο ομώνυμο βιβλίο του Dennis Tafoya. Στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Ridley Scott, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και το πρώτο επεισίδιο. Πρωταγωνιστούν οι Brian Tyree Henry, Wagner Moura, Marin Ireland, Kate Mulgrew, Nesta Cooper, Amir Arison, Dustin Nguyen και Ving Rhames.
Πρεμιέρα: 14 Μαρτίου
Δείτε το trailer:
“Happy Face” Δράμα [Paramount+]
“Η σειρά αφηγείται την ιστορία της Melissa Jesperson-Moore, η οποία σε ηλικία 15 ετών ανακάλυψε πως ο πατέρας της, Keith Hunter Jesperson, ήταν ο κατά συρροή δολοφόνος Happy Face Killer.”
Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Michelle King, Robert King (“The Good Wife”, “Evil”) και Jennifer Cacicio (“Shooter”), βασισμένοι στην αυτοβιογραφία της Melissa G. Moore.
Πρωταγωνιστούν οι Dennis Quaid, Annaleigh Ashford, James Wolk, Carolyn Adair, Khiyla Aynne, Benjamin Mackey, Connor Paton, River Codack, Philip Granger, Zara Nikou Sichani.
Πρεμιέρα: 20 Μαρτίου
Δείτε το trailer:
“The Residence” Κωμωδία [Netflix]
“132 δωμάτια. 157 ύποπτοι. Ένα επίσημο γεύμα στο Λευκό Οίκο θα εξελιχθεί στο σκηνικό ενός φόνου.”
Δημιουργός της σειράς είναι ο Paul William Davies (“Scandal”, “For the People”), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στη νουβέλα της Kate Andersen Brower. Χρέη παραγωγού εκτελεί η Shonda Rhimes (“How to Get Away with Murder”). Πρωταγωνιστούν οι Uzo Aduba, Randall Park, Giancarlo Esposito, Edwina Findley, Ken Marino, Jason Lee, Molly Griggs, Isiah Whitlock Jr., Bronson Pinchot, Mel Rodriguez, Jane Curtin, Al Franken.
Πρεμιέρα: 20 Μαρτίου
Δείτε το trailer:
“Side Quest” Κωμωδία [Apple TV+]
“Μια spinoff ανθολογία του Mythic Quest, που εξετάζει διάφορους χαρακτήρες (υπαλλήλους, παίκτες και οπαδούς) και τον αντίκτυπο του παιχνιδιού πάνω τους.”
Δημιουργοί της σειράς είναι οι Ashly Burch, John Howell Harris και Katie McElhenney. Πρωταγωνιστούν οι Rob McElhenney, Anna Konkle, Derek Waters, William Stanford Davis, Bria Samoné Henderson, Rome Flynn, Leonard Robinson, Gary Kraus, Annamarie Kasper, Esai Morales, Shalita Grant.
Πρεμιέρα: 26 Μαρτίου
Δείτε το trailer:
“The Studio” Κωμωδία [Apple TV+]
“Η ιστορία ακολουθεί τον Matt Remick, τον πρόσφατα διορισμένο επικεφαλής των μαχόμενων Continental Studios. Καθώς οι ταινίες πασχίζουν να παραμείνουν ζωντανές και επίκαιρες, ο Matt και η βασική ομάδα στελεχών του μάχονται με τις ανασφάλειες τους καθώς τσακώνονται με ναρκισσιστές καλλιτέχνες και εταιρικούς άρχοντες στη διαρκώς άπιαστη επιδίωξη του να κάνουν σπουδαίες ταινίες. Με τα power κοστούμια τους να καλύπτουν την ατελείωτη αίσθηση πανικού τους, κάθε πάρτι, επίσκεψη στη σκηνή, απόφαση κάστινγκ, συνάντηση μάρκετινγκ και επίδειξη βραβείων, τους δίνει μια ευκαιρία για λαμπερή επιτυχία ή καταστροφή που τελειώνει την καριέρα τους. Ως κάποιος που τρώει, κοιμάται και αναπνέει ταινίες, είναι η δουλειά που ο Matt επιδιώκει όλη του τη ζωή και μπορεί κάλλιστα να τον καταστρέψει.”
Δημιουργοί της σειράς είναι οι Evan Goldberg (“Preacher”, “Gen V”) και Seth Rogen (“Bad Neighbours 2”, “Gen V”), οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο μαζί με τους Alex Gregory (“White House Plumbers”) και Peter Huyck (“Frasier”).
Πρωταγωνιστούν οι Seth Rogen, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, Kathryn Hahn, Chase Sui Wonders, Keyla Monterroso Mejia, Ike Barinholtz, Dewayne Perkins.
Πρεμιέρα: 26 Μαρτίου
Δείτε το trailer:
“The Last Anniversary” Δράμα [AMC+]
“Η σειρά εξελίσσεται στο απομακρυσμένο, αλλά όμορφο νησί Scribbly Gum, ένα μέρος με πολλά μυστικά. Αυτό που το έκανε διάσημο – μια εξαφάνιση πριν από μερικές δεκαετίες – μπορεί να έκανε το νησί προορισμό για τουρίστες αληθινού εγκλήματος, αλλά όταν η Sophie Honeywell κληρονομεί ένα σπίτι στο νησί, είναι η νέα αρχή που λαχταράει. Μετά την ανεπιθύμητη υποδοχή που δέχεται κατά την άφιξη της, αρχίζει να ερευνά τα μυστήρια του νησιού και βρίσκεται συρόμενη σε έναν περίπλοκο ιστό μακροχρόνιων οικογενειακών μυστικών που εκτείνεται σε 3 γενιές γυναικών, αποκαλύπτοντας πολύ περισσότερα από ποτέ.”
Δημιουργός της σειράς είναι η Samantha Strauss (“The End”), η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Sara L. Walker, Giula Sandler και Greg Waters, βασισμένοι στην ομώνυμη νουβέλα της Liane Moriarty. Πρωταγωνιστούν οι Teresa Palmer, Miranda Richardson, Danielle Macdonald, Helen Thomson, Susan Prior, Uli Latukefu, Claude Scott-Mitchell, Charlie Garber, Caroline Levien.
Πρεμιέρα: 30 Μαρτίου
Δείτε το trailer:
“Mobland” Δράμα [Paramount+]
“Η δύναμη βρίσκεται ανάμεσα στα χέρια των Harrigans και Stevensons, δυο οικογένειες εγκλήματος του Λονδίνου, που θα συγκρουστούν σε μια μάχη επιβίωσης που απειλεί να ρίξει αυτοκρατορίες και να καταστρέψει ζωές. Ανάμεσα στα διασταυρωμένα πυρά βρίσκεται ο Harry Da Souza, ένας γοητευτικός και επικίνδυνος fixer της πιάτσας, που γνωρίζει καλά πως αμφισβητείται η αφοσίωση, όταν συγκρούονται δυο αντιμαχόμενες πλευρές. Καθώς το ένα βασίλειο επιτίθεται στο άλλο, τα όρια θα ξεπεραστούν και η μόνη σωτήρια χάρη είναι η εγγύηση της ζωής σας: η οικογένεια πάνω από όλα.”
Δημιουργός της σειράς είναι ο Ronan Bennett (“Public Enemies”, “The Day of the Jackal”), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Anthony Byrne, Lawrence Gough, Daniel Syrkin και o Guy Ritchie, ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού.
Πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy, Helen Mirren, Pierce Brosnan, Paddy Considine, Joanne Froggatt, Lara Pulver, Anson Boon, Jasmine Jobson, Mandeep Dhillon, Alex Fine, Daniel Betts, Geoff Bell.
Πρεμιέρα: 30 Μαρτίου
Δείτε το trailer:
Μέσα στον Μάρτιο θα κάνουν πρεμιέρα και οι τηλεοπτικές σειρές:
– “Nine Bodies in a Mexican Morgue” | (Θρίλερ Μυστηρίου) | [MGM+] | Διάθεση: 2 Μαρτίου | Trailer
– “Deli Boys” | (Κωμωδία) | [Hulu] | Διάθεση: 6 Μαρτίου | Trailer
– “Paradis City” | (Δράμα) | [Amazon Prime] | Διάθεση: 7 Μαρτίου | Trailer
– “When No One Sees Us” | (Δράμα) | [Max] | Διάθεση: 7 Μαρτίου | Trailer
– “Good American Family” | (Δράμα) | [Hulu] | Διάθεση: 19 Μαρτίου | Trailer
* Η λίστα με τις νέες τηλεοπτικές σειρές του Μαρτίου θα ενημερώνεται διαρκώς.