Trailer Απο Τις Επετειακές Ταινίες Μικρού Μήκους Του "Alien"

0

Με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων στο franchise του "Alien", η 20th Century Fox δημιούργησε έξι ταινίες μικρού μήκους που εξελίσσονται στο σύμπαν του "Alien". Όπως θα ανέμενε κανείς, τα έξι φίλμ εστιάζουν σε ιστορίες επιβίωσης και χαρακτήρες που προσπαθούν να ξεφύγουν απο τα διάσημα σαγόνια του καλοσχεδιασμένου τέρατος. Σήμερα, το στούντιο κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο τις επετειακές ταινίες μικρού μήκους του "Alien", ενα trailer που παρουσιάζει τα έξι φίλμ, που φαίνεται να διαθέτουν την γνωστή ατμόσφαιρα των κινηματογραφικών ταινιών.

"Alone"

"Η Hope, ενα εγκαταλελειμένο μέλος απο το πλήρωμα του σκάφους Otranto, έχει περάσει ενα χρόνο προσπαθώντας να διατηρήσει τον εαυτό της και το σκάφος της ζωντανό. Υστερα απο την ανακάλυψη ενός κρυμμένου φορτίου, θα ρισκάρει τα πάντα για να ενεργοποιήσει ξανά το σκάφος και να αναζητήσει κάποια ανθρώπινη ύπαρξη."

Σκηνοθεσία & Σενάριο: Noah Miller

 

"Containment"

"Τέσσερις επιζώντες βρίσκονται παγιδευμένοι σε ενα μικρό σκάφος διαφυγής στο αχανές διάστημα. Προσπαθώντας να ανακαλύψουν τις αιτίες πίσω απο την καταστροφή του σκάφους τους, αρχίζουν να υποπτεύονται πως κάποιος ανάμεσα τους έχει μολυνθεί."

Σκηνοθεσία & Σενάριο: Chris Reading

 

"Harvest"

"Τα εναπομείναντα μέλη ενός σκάφους, έχουν μόλις μερικά λεπτά μέχρι να φτάσουν στο σκάφος έκτακτης διαφυγής. Ενας ανιχνευτής κίνησης είναι το μοναδικό εργαλείο πλοήγησης πρός την ασφάλεια, την ώρα που ενα πλάσμα στις σκιές, τρομοκρατεί το πλήρωμα. Όμως, η μεγαλύτερη απειλή βρίσκεται μπροστά τους απο την πρώτη στιγμή."

Σκηνοθεσία: Benjamin Howdeshell

 

"Night Shift"

"Οταν ενας αγνοούμενος οδηγός φορτηγού βρίσκεται αποπροσανατολισμένος και με έντονο hangover, ενας συνάδελφος του, του προτείνει σαν θεραπεία ενα νυχτερινό ποτηράκι. Καθώς η ώρα περνά, τους επιτρέπεται διστακτικά η είσοδος μέσα στην αποικία, εκεί όπου η κατάσταση του διασωθέντα χειροτερεύει, την ώρα που μια νεαρή εργάτρια αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της."

Σκηνοθεσία: Aidan Breznick

 

"Ore"

"Η Lorraine είναι μια σκληρά εργαζόμενη εργάτρια σε μια αποικία-ορυχείο, που προσπαθεί να βελτιώσει την ζωή της κόρης της και των εγγονιών της. Όταν κατά την διάρκεια της βάρδιας της σκοτώνεται ενας συνάδελφος της κάτω απο μυστηριώδεις συνθήκες, η Lorraine θα πρέπει να αποφασίσει ανάμεσα στην φυγή και τις διαταγές της δίοικησης και να αντιμετωπίσει τους φόβους της, πολεμώντας για την ασφάλεια της οικογένειας της."

Σκηνοθεσία: Spear Sisters

 

"Specimen"

"Κατά την διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας στον θερμοκήπιο της αποικίας, η Julie, μια βοτανολόγος, κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να περιορίσει τα ύποπτα δείγματα που έχουν ανησυχήσει το ευαίσθητο σκυλί του εργαστηρίου. Παρά τις προσπάθειες της, το εργαστήριο ξαφνικά σφραγίζεται με την ίδια να παγιδεύεται μέσα. Αυτό που δεν γνωρίζει, είναι πως ενα εξωγήινο δείγμα έχει ξεφύγει απο το μυστηριώδες φορτίο και ενα παιχνίδι γάτας-ποντικιού ξεκινά, καθώς το πλάσμα αναζητά ξενιστή."

Σκηνοθεσία & Σενάριο: Kelsey Taylor

 

Τα μικρού μήκους φίλμ θα διατεθούν διαδικτυακά μέσα απο το site του IGN, ξεκινώντας στις 29 Μαρτίου, ενώ λίγο αργότερα θα είναι διαθέσιμα και μέσα απο το επίσημο site του Alien...

Δείτε το trailer απο τις επετειακές ταινίες μικρού μήκους του "Alien":

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.