Ταινία Μικρού Μήκους: "The Escape"

0

Μέσα απο το επίσημο κανάλι της στο Youtube, η BMW κυκλοφόρησε ολόκληρη την ταινία μικρού μήκους "The Escape", που αποτελεί την συνέχεια της διαφημιστικής καμπάνιας της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, που ξεκίνησε πρίν απο περίπου 15 χρόνια με τον τίτλο "The Hire". Το νέο φίλμ διάρκειας 13 λεπτών, διαθέτει εντυπωσιακές σκηνές δράσης και εστιάζει φυσικά στην καινούργια σειρά BMW 5, που οδηγεί ο Clive Owen, ο οποίος επιστρέφει σε action ρόλο, κάτι που θα θέλαμε να δούμε και σε μια νέα ταινία μεγάλου μήκους.

Η σειρά ταινιών μικρού μήκους "The Hire", αποτέλεσε τη διαφημιστική καμπάνια της BMW για τα έτη 2001 και 2002, αποτελούμενη απο οκτώ φίλμ μικρού μήκους (δείτε τα εδώ). Οι 8 mini-ταινίες σκηνοθετήθηκαν απο τους John Frankenheimer, Ang Lee, Wong Kar-wai, Guy Ritchie, Alejandro González Iñárritu, John Woo, Joe Carnahan και Tony Scott.

Οι υποθέσεις των 8 ταινιών ήταν διαφορετικές αλλά πάντα πρωταγωνιστής είναι ο "The Driver" (Clive Owen), ένας άνδρας ο οποίος προσλαμβάνεται σαν οδηγός απο διάφορους περίεργους τύπους και που πάντα οδηγεί κάποιο μοντέλο της BMW.

Εκτός του Clive Owen, στις ταινίες εμφανίστηκαν και άλλοι διάσημοι ηθοποιοί και celebrities όπως οι Forest Whitaker, Mickey Rourke, Adriana Lima, Madonna, Stellan Skarsgård, Gary Oldman, James Brown και Marilyn Manson.

Οσον αφορά το νέο φίλμ μικρού μήκους που έχει σκηνοθετήσει ο Neill Blomkamp ("District 9"), πρωταγωνιστής θα είναι και πάλι ο Clive Owen ("Children of Men"), ενώ στο πλευρό βρίσκονται οι Dakota Fanning ("War of the Worlds"), Vera Farmiga ("Bates Motel") και Jon Bernthal ("Daredevil").

Δείτε την ταινία [13 λεπτά]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.