Ταινία Μικρού Μήκους: "Rakka"

0

Αν και τα σχέδια του για μια νέα ταινία του "Alien" απορρίφθηκαν απο τον Ridley Scott, o Neil Blomkamp δεν φαίνεται διατεθημένος να εγκαταλείψει το αγαπημένο του είδος του sci-fi, καθώς προχώρησε στην ίδρυση του Oats Studios, μιας νέας εταιρείας παραγωγής που θα ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή σε concepts επιστημονικής φαντασίας.
Το πρώτο απο αυτά τα projects είναι το "Rakka", μια ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνίστρια την Sigourney Weaver, που δεν αποκλείεται να μετατραπεί στο μέλλον σε ταινία μεγάλου μήκους.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα μεταποκαλυπτικό κόσμο, που κυριαρχείται απο μια εξωγήινη φυλή που έχει σχεδόν εξαλείψει την ανθρωπότητα. Οι εξωγήινοι έχουν μεταμορφώσει το κόσμο μας με εργοστάσια μεθανίου, πειραματίζονται με σώματα ανθρώπων και έχουν ουσιαστικά καταστρέψει όλα τα ίχνη του πολιτισμού μας."

Οπως θα μπορούσε κανείς να περιμένει, το μικρό μήκους φίλμ διαθέτει την μουντή αισθητική που έχει χαρακτηρίσει όλα τα φίλμ του Blomkamp και μια ιστορία που μάλλον φαντάζει πλέον επαναλαμβανόμενη.

Δείτε την ταινία [21 λεπτά]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.