Το Κομμάτι Των Radiohead Για Το "Spectre"

0

Πρίν απο την επιλογή του "Writing's On The Wall" του Sam Smith, ένα μετριότατο τραγούδι κατά την προσωπική μας άποψη, οι παραγωγοί της ταινίας "Spectre" είχαν ζητήσει και απο το συγκρότημα των Radiohead την δική τους εκδοχή για το κεντρικό κομμάτι της νέας ταινίας του James Bond.

Το πολύ αξιόλογο Βρετανικό συγκρότημα, ανταποκρίθηκε και έγραψε ένα τραγούδι με τον τίτλο "Spectre", ένα τραγούδι που τελικά απορρίφθηκε. Ετσι ο frontman του συγκροτήματος Thom Yorke αποφάσισε μέσα στα Χριστούγεννα να διαθέσει δωρεάν το κομμάτι μέσα απο το Soundcloud δηλώντας:

"Τον περασμένο χρόνο μας ζητήθηκε να γράψουμε ένα κομμάτι για το 'Spectre', την νέα ταινία του James Bond. Εμείς το γράψαμε. Τελικά όμως δεν δούλεψε, αλλά εμείς το αγαπήσαμε. Καθώς η χρονιά ολοκληρώνεται, πιστέψαμε ότι θα θέλατε να το ακούσετε. Καλά Χριστούγεννα. Είθε η δύναμη να είναι μαζί σας."

Με αναφορά και για την νέα ταινία του "Star Wars", o Thom Yorke για μια ακόμη φορά δίνει δωρεάν την μουσική του για τους φίλους του συγκροτήματος και εμείς μένουμε με την απορία για τα κριτήρια με τα οποία οι παραγωγοί επέλεξαν τελικά το κομμάτι του Sam Smith...

Ακούστε το "Spectre" των Radiohead:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.