Πρώτο Trailer Απο Το "The Dirt"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Dirt", το μουσικό φίλμ του Jeff Tremaine, που εστιάζει στην άνοδο του συγκροτήματος της ρόκ Mötley Crüe. Το πρώτο trailer φανερώνει μια hardcore αυτοβιογραφία, που φαίνεται να αποτυπώνει πιστά το best-selling βιβλίο στο οποίο έχει βασιστεί και την ταραχώδη ζωή του συγκροτήματος.

"Βασισμένο στην αυτοβιογραφία των Mötley Crüe, το φίλμ αποτελεί μαι ατρόμητη ιστορία επιτυχίας και υπερβολής, καθώς τέσσερις απροσάρμοστοι απο τους δρόμους του Hollywood, θα φτάσουν στα ύψη της διεθνούς δόξας."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jeff Tremaine ("Jackass"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Rich Wilkes, Amanda Adelson και Tom Kapinos, βασισμένοι στην αυτοβιογραφία "Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band", που έγραψε ο Neil Strauss σε συνεργασία με τα μέλη του συγκροτήματος Vince Neil, Nikki Sixx, Tommy Lee και Mick Mars.

Πρωταγωνιστούν οι Iwan Rheon, Douglas Booth, Machine Gun Kelly, Pete Davidson, Leven Rambin, Daniel Webber, David Costabile.

Το "The Dirt" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 22 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Dirt"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.