Πρώτο Trailer Απο Το "Cobain: Montage Of Heck"

0

Η Universal κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Cobain: Montage Of Heck", το βιογραφικό ντοκυμαντέρ του Brett Morgen που εστιάζει στη ζωή του Kurt Cobain, του θρυλικού καλλιτέχνη και frontman του συγκροτήματος Nirvana. Το ντοκυμαντέρ αποτελεί μια συμπαραγωγή της Universal Pictures International Entertainment Content Group και του HBO Documentary Films.

"Το Cobain: Montage of Heck, αποτελεί το πρώτο πλήρως εξουσιοδοτημένο ντοκυμαντέρ που αναμειγνύει το προσωπικό αρχείο τέχνης, μουσικής, γραπτών και ακυκλοφόρητων προσωπικών βίντεο του Kurt Cobain, με animation και σχετικές συνεντεύξεις απο την οικογένεια του και τους πιο στενούς του φίλους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Brett Morgen ("The Kid Stays In the Picture"), ο οποίος κατόρθωσε να αποκτήσει πρωτοφανή πρόσβαση στο προσωπικό αρχείο του Kurt Cobain.

Το ντοκυμαντέρ που έκανε πρεμιέρα με πολύ καλές κριτικές στο Φεστιβάλ του Sundance τον Ιανουάριο, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την άνοιξη, ενώ η τηλεοπτική πρεμιέρα του θα γίνει μέσα απο το HBO στις 4 Μαϊου.

Δείτε το trailer [Yahoo]:

Cobain: Montage Of Heck"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.