Πρώτο Trailer Απο Το Ντοκιμαντέρ "Supersonic"

0

Η Entertainment One κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Supersonic", το μουσικό ντοκιμαντέρ που καταγράφει την άνοδο και την πτώση του συγκροτήματος Oasis.

"Με ακυκλοφόρητο αρχειακό υλικό, το 'Supersonic' καταγράφει την μετεωρική άνοδο των Oasis, απο την σκηνή του Manchester σε μερικές απο τις μεγαλύτερες συναυλίες όλων των εποχών, μέσα σε ένα διάστημα τριών μόλις ετών. Αυτό το χειροπιαστό, ωμό και συγκινητικό φίλμ, ρίχνει φώς σε ένα απο τα πιο σημαντικά Βρετανικά συγκροτήματα όλων των εποχών."

Στην σκηνοθεσία του φίλμ βρίσκεται ο Mat Whitecross ("Sex & Drugs & Rock & Roll"), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο μαίτρ του είδους Asif Kapadia ("Amy").

Με βάση το πολύ πικάντικο παρασκήνιο του συγκροτήματος, το ντοκιμαντέρ του Mat Whitecross φαντάζει σαν μια ενδιαφέρουσα ματιά στην ταραχώδη σχέση ανάμεσα στους αδελφούς Gallagher, μια σχέση τόσο άσχημη που οδήγησε και στη διάλυση του συγκροτήματος.

Το "Supersonic" θα κυκλοφορήσει στη Βρετανία στις 2 Οκτωβρίου, ενώ στο τέλος του μήνα θα είναι διαθέσιμο μέσα απο τις on-demand πλατφόρμες.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το Ντοκιμαντέρ "Supersonic"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.