Πρώτο Promo Από Το Ντοκιμαντέρ "The Beatles: Get Back"

0

Τον περασμένο Μάρτιο είχαμε αναφερθεί στο "The Beatles: Get Back", το μουσικό ντοκιμαντέρ του Peter Jackson που εστιάζει στις μυθικές ηχογραφήσεις "Let It Be", του διάσημου άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος των Beatles. Σήμερα, ο καταξιωμένος σκηνοθέτης διέθεσε το πρώτο promo από το μουσικό φιλμ, που ομολογουμένως φαντάζει εξαιρετικά ενδιαφέρον, καθώς για πρώτη φορά βλέπουμε το κορυφαίο συγκρότημα να ηχογραφεί με τέλειο ήχο και εικόνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Peter Jackson απέκτησε πρόσβαση σε δεκάδες ώρες αρχειακού υλικού που καταγράφουν την ηχογράφηση του άλμπουμ και που θα προσφέρουν στους θαυμαστές μια εμπεριστατωμένη ματιά γύρω από τον τρόπο λειτουργίας του συγκροτήματος.

"Το 'The Beatles: Get Back' του καταξιωμένου σκηνοθέτη Peter Jackson, αποτελεί μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία, που ταξιδεύει τους θεατές πίσω στο χρόνο και στην διαδικασία ηχογράφησης των The Beatles, σε μια καθοριστική περίοδο της μουσικής ιστορίας.
Το φιλμ καταγράφει την ζεστασιά, την συντροφικότητα και την δημιουργική ιδιοφυΐα, που καθόρισε την εμβληματική τετράδα. Γυρισμένο τον Ιανουαρίο του 1969 και μονταρισμένο μέσα από 60 ώρες ακυκλοφόρητου υλικού (που βιντεοσκόπησε ο Michael Lindsay-Hogg) και περισσότερες από 150 ώρες σπάνιου ηχητικού υλικού, που βελτιώθηκε μέσα από εξαιρετική επεξεργασία, το 'The Beatles: Get Back' αποτελεί την ιστορία του John Lennon, του Paul McCartney, του George Harrison και του Ringo Starr, καθώς σχεδιάζουν την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση ύστερα απο 2 χρόνια και καταγράφει το γράψιμο και τις πρόβες 14 νέων τραγουδιών, που αρχικά επρόκειτο να συνοδεύσουν ένα ζωντανό άλμπουμ. Το φιλμ περιλαμβάνει - για πρώτη φορά ολοκληρωμένη - την τελευταία ζωντανή εμφάνιση των The Beatles, την αξέχαστη συναυλία στην ταράτσα του London Savile Row, καθώς και άλλα τραγούδια και κλασικές συνθέσεις που κυκλοφόρησαν μέσα από τα τελευταία δυο άλμπουμ τους, το 'Abbey Road' και το 'Let It Be'.
Μια συναρπαστική συνεργασία ανάμεσα στους The Beatles και τον τρεις φορές βραβευμένο με Oscar δημιουργό Peter Jackson ('The Lord of the Rings' trilogy, 'They Shall Not Grow Old'), από την The Walt Disney Studios σε συνεργασία με την Apple Corps Ltd. και την WingNut Films Productions Ltd.."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Peter Jackson ("The Lord of the Rings"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Clare Olssen ("They Shall Not Grow Old"), Jonathan Clyde ("Eight Days A Week"), Ken Kamins ("The Hobbit" trilogy), Jeff Jones ("Eight Days A Week"). Στο μοντάζ βρίσκεται ο Jabez Olssen ("Rogue One: A Star Wars Story"), ενώ στη μίξη του ήχου βρίσκονται οι Giles Martin ("Rocketman") και Sam Okell ("Yesterday").

Το "The Beatles: Get Back" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 27 Αυγούστου του 2021.

Δείτε το promo:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.