Πρώτη Ματιά Στο Ντοκιμαντέρ "The Beatles: Get Back"

0

Πρόκειται για το "The Beatles: Get Back", το μουσικό ντοκιμαντέρ του Peter Jackson που εστιάζει στις μυθικές ηχογραφήσεις "Let It Be", του διάσημου άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος των Beatles.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο καταξιωμένος δημιουργός απέκτησε πρόσβαση σε δεκάδες ώρες αρχειακού υλικού που καταγράφουν την ηχογράφηση του άλμπουμ και που θα προσφέρουν στους θαυμαστές μια εμπεριστατωμένη ματιά γύρω από τον τρόπο λειτουργίας του συγκροτήματος.

Σύμφωνα με τον Bob Iger, τον Πρόεδρο της Disney, που έχει αναλάβει την διανομή του ντοκιμαντέρ:

"Κανένα συγκρότημα δεν είχε τον αντίκτυπο που είχαν οι Beatles και το 'The Beatles: Get Back' δίνει πρόσβαση στο εσωτερικό τρόπο λειτουργίας αυτών των ιδιοφυών δημιουργών, σε μια πολύ σημαντική στιγμή της μουσικής ιστορίας, με εντυπωσιακό remastered υλικό, που μοιάζει σαν να γυρίστηκε εχθές."

Πρώτη Ματιά Στο Ντοκιμαντέρ "The Beatles: Get Back"

Ενώ σύμφωνα με τον Peter Jackson:

"Πραγματικά απόλαυσα κάθε στιγμή σε αυτό το εγχείρημα. Είναι μεγάλη μου τιμή που υπήρξα μια μύγα στον τοίχο, την ώρα που το μεγαλύτερο συγκρότημα του κόσμου ηχογραφεί, παίζει και δημιουργεί αριστουργήματα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που η Disney ανέλαβε την διανομή."

Το πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ που έχει την πλήρη υποστήριξη των Sir Paul McCartney, Sir Ringo Starr, Yoko Ono Lennon και της Olivia Harrison, θα κυκλοφορήσει(?) στην Αμερική και τον Καναδά στις 4 Σεπτεμβρίου...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.