Πρώτη Ματιά Στο Ντοκιμαντέρ "Depeche Mode Spirits in the Forest"

0

Το 2017 και το 2018 οι Depeche Mode βγήκαν στον δρόμο για την περιοδεία "Global Spirit Tour", μια περιοδεία που παρακολούθησαν 3 εκατομμύρια θαυμαστές σε 115 συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Μέσα απο το ντοκιμαντέρ "Depeche Mode Spirits in the Forest", ο καταξιωμένος σκηνοθέτης-φωτογράφος Anton Corbijn ("Control", "A Most Wanted Man", "The American"), καταγράφει την ενέργεια και το θέαμα απο τις συναυλίες του συγκροτήματος και ρίχνει μια ματιά στο πως η μουσική τους και οι συναυλίες τους έχουν επηρρεάσει τις ζωές των θαυμαστών τους.

"Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τις ιστορίες εξι θαυμαστών του συγκροτήματος, που ζούν σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη και το ταξίδι τους που έχει σαν κοινό σημείο προορισμού την συναυλία των Depeche Mode στο Waldbühne του Βερολίνου. Το φίλμ μιξάρει τις ιστορίες των θαυμαστών με πλάνα απο τις πόλεις τους και υλικό απο την συναυλία, με σκοπό να απεικονίσει το πως άνθρωποι με διαφορετικά υπόβαθρα ενώνονται μέσα απο την μουσική και το πόσο έχει επηρρέασει τις ζωές τους το συγκρότημα."

Πρώτη Ματιά Στο Ντοκιμαντέρ "Depeche Mode Spirits in the Forest"

Σύμφωνα με τον Dave Gahan, τον frontman των Depeche Mode:

"Είμαι πολύ περήφανος που θα μοιραστώ αυτό το φίλμ και την δυνατή ιστορία που αφηγείται. Είναι απίστευτο να βλέπεις τον αντίκτυπο της μουσικής μας στις ζωές των θαυμαστών μας."

Ενώ σύμφωνα με τον Martin Gore, τον στιχουργό των Depeche Mode:

"Στον σημερινό κόσμο της αναταραχής και του διχασμού, η μουσική μπορεί να αποτελέσει μια δύναμη του καλού και μπορεί να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά."

Το πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο μουσικό φίλμ, θα προβληθεί για μια και μοναδική φορά στις αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου. Τα εισιτήρια του φίλμ που θα προβληθεί σε 2400 αίθουσες σε ολόκληρο τον κόσμο, θα κυκλοφορήσουν στις 26 Σεπτεβρίου, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επίσημο site, αλλά και στο Village Cinemas.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτη Ματιά Στο Ντοκιμαντέρ "Depeche Mode Spirits in the Forest"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.