Πρώτη Ματιά: "Roger Waters The Wall"

0

Πρόκειται για ένα μουσικό φίλμ, βασισμένο στην περιοδεία του "The Wall Live" του Roger Waters των Pink Floyd, μια περιοδεία που διήρκησε 3 χρόνια και που παρακολούθησαν περισσότεροι απο 3.5 εκατομμύρια άνθρωποι, ανάμεσα τους και 35.000 Ελληνες τον Ιούλιο του 2011 στο ΟΑΚΑ.

"Μια εντυπωσιακή συναυλιακή εμπειρία του κλασικού άλμπουμ των Pink Floyd και ένα ισχυρό αντιπολεμικό μήνυμα απο τον συνιδρυτή του συγκροτήματος Roger Waters. Το φίλμ ακολουθεί τον Waters καθώς ταξιδεύει στην Γαλλία και την Ιταλία, και επίσκεπτεται μνημεία του πολέμου που έχουν προσωπική απήχηση."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκονται οι Sean Evans και Roger Waters, ενώ η κινηματογράφηση του φίλμ έγινε σε 4K με ήχο Dolby Atmos, κατά την διάρκεια της sold out περιοδείας "The Wall Live" του Waters, και το διάστημα απο το 2010 εως και το 2013.

Roger-Waters-The-Wall

Στο φίλμ εμφανίζονται οι Roger Waters, Dave Kilminster, Snowy White, GE Smith, Jon Carin, Harry Waters, Graham Broad, Robbie Wyckoff, Jon Joyce, Pat Lennon, Mark Lennon, Kipp Lennon, India Waters, Jack Waters, Willa Rawlinson και Peter Medak.

Τα δικαιώματα του "Roger Waters The Wall" που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο, απέκτησαν η Picturehouse Entertainment και η Fathom Events, που θα κυκλοφορήσουν το φίλμ ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο στις 29 Σεπτεμβρίου.

Με εισπράξεις $458,673,798 δολλάρια και περισσότερους απο 3.5 εκατομμύρια θεατές, το "The Wall Live" θεωρείται ως η πιο πετυχημένη περιοδεία solo καλλιτέχνη όλων των εποχών.

Δείτε ένα trailer απο την Ευρωπαϊκη περιοδεία:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.