Ο Jack Lowden Θα Υποδυθεί Τον Morrissey Στο "Steven"

0

Σύμφωνα με το Deadline, o Σκωτσέζος ηθοποιός Jack Lowden ("War & Peace") ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία "Steven", το βιογραφικό δράμα που εστιάζει στον Morrissey, τον frontman του συγκροτήματος The Smiths.

Γνωστός και ως ο "Pope of Mope", ο Steven Patrick Morrissey σχημάτισε το συγκρότημα των The Smiths το 1982, μαζί με τον Johnny Marr. Το φίλμ καταγράφει τα χρόνια του Morrissey λίγο πρίν τον σχηματισμό του συγκροτήματος και το πως ένας περίεργος έφηβος κατάφερε να σχηματίσει μια θρυλική στιχογραφική συνεργασία με τον Johnny Marr. Το συγκρότημα των The Smiths που γνώρισε μια πολύ επιτυχημένη πορεία με πωλήσεις εκατομμυρίων δίσκων διαλύθηκε το 1987, ενώ αμέσως μετά ο Morrissey ακολούθησε μια επίσης επιτυχημένη solo καριέρα.

The Smiths

The Smiths

Στην σκηνοθεσία του φίλμ βρίσκεται ο Mark Gill, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον William Thacker.

Σύμφωνα με τον Orian Williams, παραγωγό του φίλμ:

"Το σενάριο εισέρχεται μέσα στο νεαρό μυαλό του Steven Patrick Morrissey και συλλαμβάνει μια ματιά απο αυτά που παρατηρούσε και διοχέτευε, έτσι ώστε να μας προσφέρει την φουτουριστική μουσική των σκέψεων του, όχι μόνο με τους The Smiths αλλά και μέσα απο την solo καριέρα του."

Ο Jack Lowden έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα απο την συμμετοχή του στην βρετανική τηλεοπτική σειρά "The Tunnel", ενώ αργότερα συμμετείχε στο αξιόλογο δραματικό φίλμ "'71" του Yann Demange και το θεατρικό έργο "Ghosts", όπου απέσπασε και το βραβείο Olivier. Το 2015 ο Lowden συμμετείχε στην τηλεοπτική μίνι σειρά "War & Peace", ενώ πρίν απο λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι θα λάβει μέρος και στην νέα ταινία του Christopher Nolan, το "Dunkirk".

Την υλοποίηση του "Steven" έχει αναλάβει η Honlodge Productions, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.