Νέο Trailer Απο Το "How To Talk To Girls At Parties"

0

Η A24 κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "How To Talk To Girls At Parties", την ρομαντική, μουσική κωμωδία του John Cameron Mitchell.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε έναν εξωτικό και ασυνήθιστο κόσμο: το προαστιακό Λονδίνο στα τέλη της δεκαετίας του 70'. Υπό την επήρρεια των Sex Pistols, κάθε έφηβος στη χώρα θέλει να γίνει punk, συμπεριλαμβανομένου και του ήρωα μας Enn (Alex Sharp). Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο πάρτυ της punk βασίλισσας Boadicea (Nicole Kidman), ο Enn ανακαλύπτει το όνειρο το όνειρο του κάθε αγοριού, εντυπωσιακές ξένες φοιτήτριες. Οταν θα συναντήσει την αινιγματική Zan (Elle Fanning), θα την ερωτευτεί με την πρώτη ματιά.

Στην πραγματικότητα όμως, αυτά τα κορίτσια είναι εξωγήινοι που στάλθηκαν στη Γή για να προετοιμαστούν για ένα μυστηριώδες τελετουργικό. Οταν το σκοτεινό μυστικό τους αποκαλύπτεται, ο ερωτοχτυπημένος Enn θα πρέπει να στραφεί στην Boadicea και τους ακόλουθους της, για τον βοηθήσουν να σώσει το κορίτσι που αγαπά. Οταν οι punks στρέφονται ενάντια στους εξωγήινους, το σύμπαν του Enn και της Zan δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο John Cameron Mitchell, ("Hedwig and the Angry Inch", "Shortbus"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Philippa Goslett, βασισμένοι στην ιστορία του Neil Gaiman.

Πρωταγωνιστούν οι Alex Sharp, Nicole Kidman, Elle Fanning, Ruth Wilson, Matt Lucas, Stephen Campbell Moore, Tom Brooke, Elarica Johnson.

Το "How To Talk To Girls At Parties" έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών χωρίς να ενθουσιάσει, ενώ η κυκλοφορία του στις αίθουσες αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.