Η Relativity Απέκτησε Το "I’ll Sleep When I’m Dead"

0

Η Relativity απέκτησε τα δικαιώματα του "I’ll Sleep When I’m Dead", το ντοκυμαντέρ που εστιάζει στη ζωή του διάσημου DJ και παραγωγού Steve Aoki. Ο Aoki ξεκίνησε την καριέρα του πρίν απο 17 χρόνια, με την δημιουργία ενός μουσικού label στο φοιτητικό του διαμέρισμα, ενώ σήμερα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος DJ της ηλεκτρονικής σκηνής με περισσότερες απο 300 ζωντανές εμφανίσεις το χρόνο.

"Το ντοκυμαντέρ ακολουθεί τον Aoki ενώ αυτός ταξιδεύει για να παίξει στο μεγαλύτερο show της ζωής του και αφηγείται την ιστορία σχετικά με την πολύπλοκη σχέση με τον πατέρα του Rocky Aoki, τον ιδιοκτήτη των εστιατορίων Benihana και πρώην παλαιστή των Ολυμπιακών Αγώνων, ο οποίος πέτυχε βάζοντας σαν πρώτη του προτεραιότητα τα επιχειρηματικά του σχέδια. Προσπαθώντας συνεχώς να κερδίσει την έγκριση του, ο Steve δεν κατάφερε ποτέ να μοιραστεί με τον πατέρα του την μεγάλη του επαγγελματική επιτυχία, καθώς αυτή ήρθε μετά τον θάνατο του. Οπως και να έχει όμως, το μήλο δεν έπεσε μακριά απο την μηλιά."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Justin Krook, ενώ στη θέση των παραγωγών είναι οι Matthew Weaver και David Gelb. Το ντοκυμαντέρ που γυρίστηκε κατά την διάρκεια της δημιουργίας του διπλού άλμπουμ "Neon Future", το δεύτερο μέρος του οποίου κυκλοφόρησε πρίν απο μερικές ημέρες.

Αν και πολύ επιτυχημένος, ο Aoki δεν είναι ένας DJ κοινής αποδοχής, καθώς τα μουσικά set του είναι χαοτικά, ενώ πολλές φορές έχει κατηγορηθεί για τις υπερβολές του κατά την διάρκεια των ζωντανών εμφανίσεων του.

Το "I’ll Sleep When I’m Dead" αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.