Ξεκινούν Τα Γυρίσματα Του "Indiana Jones 5"

0

Αν και πολλοί πίστευαν ότι δεν θα υπάρξει άλλο φιλμ με τον Harrison Ford στο ρόλο του Indiana Jones, τελικά όλοι διαψεύστηκαν, καθώς το "Indiana Jones 5" είναι γεγονός και μάλιστα είναι έτοιμο να ξεκινήσει γυρίσματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, το φιλμ θα ξεκινήσει γυρίσματα σε μια περίπου εβδομάδα, στα στούντιο Pinewood και άλλες τοποθεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο James Mangold ("Walk the Line", "Logan", "The Wolverine", "Ford v Ferrari"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Jonathan Kasdan ("Solo: A Star Wars Story") και David Koepp ("Carlito's Way", "Jurassic Park", "War of the Worlds"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι George Lucas ("Star Wars") και Philip Kaufman ("The Right Stuff").

Αν και ο Steven Spielberg δεν βρίσκεται στη σκηνοθεσία για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ενεργό ρόλο σε όλους τους άλλους τομείς του φίλμ, καθώς εκτελεί χρέη παραγωγού μαζί με τους Kathleen Kennedy, Frank Marshall και Simon Emanuel.

Ξεκινούν Τα Γυρίσματα Του "Indiana Jones 5"

Harrison Ford, George Lucas και Steven Spielberg, στα γυρίσματα του "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull".

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει για πέμπτη φορά ο Harrison Ford, ενώ στους υπόλοιπους σημαντικούς ρόλους βρίσκονται οι Mads Mikkelsen ("Another Round"), Boyd Holbrook ("Narcos"), Phoebe Waller Bridge ("Fleabag"), Shaunette Renée Wilson ("The Resident") και ο Thomas Kretschmann ("King Kong").

Την μουσική θα επιμεληθεί για μια ακόμη φορά ο κορυφαίος και βραβευμένος με 5 Oscar John Williams ("Star Wars"), ενώ την κινηματογράφηση έχει αναλάβει ο ελληνικής καταγωγής Phedon Papamichael ("Ford v Ferrari", "Nebraska").

Αν και η πλοκή παραμένει άγνωστη, κάθε νέο φιλμ του franchise εξακολουθεί να προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την τελευταία εμφάνιση του 78χρονου Harrison Ford στο ρόλο του θρυλικού αρχαιολόγου.

Το "Indiana Jones 5" που ακόμη δεν έχει επίσημο τίτλο, θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 29 Ιουλίου του 2022...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.