Ξεκίνησαν Τα Γυρίσματα Του Νέου "Ghostbusters"

0

Αν και πολλοί πίστεψαν οτι το franchise του "Ghostbusters" τελείωσε οριστικά ύστερα απο το ατυχές γυναικείο reboot του 2016, η αλήθεια είναι πως τα δυο cult φίλμ του 1984 και 1989 αντίστοιχα, δημιούργησαν ενα πολύ δυνατό πυρήνα θαυμαστών που θα επιθυμούσαν ενα ιδανικό sequel. Εκεί ακριβώς φαίνεται να στηρίζεται η προσπάθεια της Sony, που εδώ και χρόνια επιθυμεί να επανασυστήσει στο κοινό (το νεανικό κυρίως) το franchise. Και αυτή τη φορά φαίνεται πως θα το κάνει με ενα νέο φίλμ που θα είναι πιο πιστό στην ατμόσφαιρα και το ύφος που δημιούργησαν τα δυο φίλμ του Ivan Reitman.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο φίλμ αποτελεί θεματικά την συνέχεια της ταινίας "Ghostbusters II" του 1989 και εξελίσσεται 30 χρόνια μετά, αγνοώντας εντελώς το πανάκριβο φίλμ του 2016, που όλοι θέλουν να ξεχάσουν.

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο του νέου φίλμ βρίσκεται ο Jason Reitman ("Juno", "Up in the Air"), ο γιός του Ivan Reitman, του σκηνοθέτη των δυο πρώτων επιτυχημένων ταινιών του franchise.

Όσον αφορά το cast, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Paul Rudd ("Ant-Man"), Carrie Coon ("The Leftovers") και τα πιτσιρίκια Finn Wolfhard ("Stranger Things") και Mckenna Grace, ενώ έχει επιβεβαιωθεί και η επιστροφή των μελών των δυο πρώτων ταινιών Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver και Annie Potts.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν πρίν απο μερικές ημέρες στο Calgary του Καναδά, ενώ η κυκλοφορία της στις αίθουσες είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιουλίου του 2020...

Δείτε την εικόνα που ανέβασε στο Twitter, ο σκηνοθέτης του φίλμ Jason Reitman:

Ξεκίνησαν Τα Γυρίσματα Του Νέου "Ghostbusters"

Δείτε το teaser που κυκλοφόρησε η Sony πρίν απο μερικούς μήνες:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.