Τον Ιανουάριο στο Cinema το "Upside Down" με την Kirsten Dunst

0

H Millennium Entertainment ανακοίνωσε ότι απέκτησε τα δικαιώματα της ταινίας "Upside Down", την οποία και θα διανείμει στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2013. Αν και η ταινία ολοκλήρωσε τα γυρίσματα πρίν απο δύο χρόνια, καθυστέρησε να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους λόγω της μετατροπής της σε 3D.

"Ο Adam είναι ενας συνηθισμένος άνθρωπος σε ένα ασυνήθιστο σύμπαν. Ζεί ταπεινά, προσπαθώντας να βγάλει τα προς το ζην, η ρομαντική πλευρά του όμως είναι "κολλημένη" σε μια μακρινή ανάμνηση της Eden, ενός κοριτσιού απο εναν άλλο κόσμο, που γνώρισε όταν ήταν μικρός.
Εναν ανεστραμμένο κόσμο με τη δική του βαρύτητα, ακριβώς πάνω απο το δικό του, στον οποίο όμως δεν έχει πρόσβαση. Οταν όμως ξαναβλέπει την ώριμη πλέον Eden στην τηλεόραση, κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να τον σταματήσει απο να την κατακτήσει, ούτε καν οι νόμοι της φύσης. Το παιδικό τους φλέρτ εξελίσσεται σε ενα ακατόρθωτο έρωτα..."

Τολμηρό και πρωτότυπο ρομάντζο απο τον σκηνοθέτη Juan Diego Solanas ("The Man Without a Head"), σε σενάριο του ίδιου και του Santiago Amigorena ("A Few Days in September").

Πρωταγωνιστούν οι Kirsten Dunst, Jim Sturgess, Stella Maeve, Neil Napier, Jayne Heitmeyer, Agnieshka Wnorowska, Larry Day, Don Jordan, John Maclaren, Holly O'Brien, Heidi Hawkins, Frank M. Ahearn.

Το "Upside Down" είναι μια πρωτότυπη ταινία με δυο πλανήτες να υπάρχουν ο ένας πάνω απο το άλλον και που στο σημείο που σχεδούν ακουμπούν μεταξύ τους, δυο παιδιά επικοινωνούν και ερωτεύονται χωρίς όμως να μπορούν να βρεθούν στον ίδιο κόσμο.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα την 1η Ιανουαρίου σε 2D & 3D.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.