Το "The Three Musketeers" Επιστρέφει Με Δυο Νέα Φιλμ

0

Το "The Three Musketeers", ένα από τα πιο σημαντικά έργα του Alexandre Dumas, επιστρέφει στο σινεμά με ένα νέο και αρκετά φιλόδοξο Γαλλικό project.

Σύμφωνα με το Variety, το νέο project αποτελείται από δυο φιλμ, το "The Three Musketeers - D’Artagnan" και το "The Three Musketeers – Milady". Και τα δυο φιλμ θα σκηνοθετήσει ο Γάλλος σκηνοθέτης Martin Bourboulon ("Papa ou maman"), ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Matthieu Delaporte ("Le prénom") και Alexandre de La Patellière ("Le meilleur reste à venir"), βασισμένοι φυσικά στην διάσημη νουβέλα του Alexandre Dumas ("Monte Cristo").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται η Eva Green ("Penny Dreadful") που θα υποδυθεί την Milady de Winter, ο Vincent Cassel ("Black Swan") στο ρόλο του Athos, η Vicky Krieps ("Phantom Thread") στο ρόλο της Βασίλισσας Άννας της Αυστρίας, ο François Civil ("Frank") στο ρόλο του D’Artagnan, ο Pio Marmaï ("I Kissed a Girl") στο ρόλο του Porthos, ο Romain Duris ("Vernon Subutex") στο ρόλο του Aramis, ο Oliver Jackson-Cohen ("The Haunting of Hill House") στο ρόλο του Δούκα του Buckingham, ο Louis Garrel ("The Bureau") στο ρόλο του Βασιλιά Louis XIII και η Lyna Khoudri ("The Blessed") στο ρόλο της Constance Bonacieux.

Αν και η ιστορία του Doumas έχει μεταφερθεί αρκετές φορές στον κινηματογράφο, καμία από αυτές δεν κατάφερε να ενθουσιάσει (με μοναδική εξαίρεση το φιλμ του 1973 που σκηνοθέτησε ο Richard Lester), κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει με το ευρωπαϊκό project της εταιρείας παραγωγής Pathé Films.

Το project που έχει προϋπολογισμό €60 εκατομμύρια ευρώ, θα ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι στη Γαλλία, με τα δυο φιλμ να γυρίζονται ταυτόχρονα...

 

Το "The Three Musketeers" Επιστρέφει Με Δυο Νέα Φιλμ

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.