Το Netflix Ετοιμάζει Το "Havoc"

0

Η παραγωγή νέων τηλεοπτικών σειρών και ταινιών δεν σταματά ποτέ στο Netflix, όμως κάποιες από αυτές τις παραγωγές έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάποιες άλλες. Μια από αυτές είναι και το "Havoc", η νέα ταινία δράσης του Gareth Evans.

"Ύστερα από ένα νταραβέρι ναρκωτικών που στράβωσε, ένας τσαλακωμένος ντεντέκτιβ θα πρέπει να εισέλθει μέσα στον εγκληματικό υπόκοσμο, για να σώσει τον αποξενωμένο γιό ενός πολιτικού, ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει να ξετυλίξει έναν πυκνό ιστό διαφθοράς και συνωμοσίας που έχει παγιδεύσει ολόκληρη την πόλη του."

Όπως προαναφέραμε, στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Gareth Evans, ο δημιουργός των ταινιών "Merantau", "The Raid: Redemption", "The Raid 2", "Apostle" και της τηλεοπτικής σειράς "Gangs of London", ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρεθεί ο Tom Hardy ("Mad Max: Fury Road", "The Revenant"), ενώ προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που τον πλαισιώσουν.

Αν και η πλοκή του φιλμ δεν φαντάζει και πολύ πρωτότυπη, ο συνδυασμός του Evans στη σκηνοθεσία και του Ηardy στον πρωταγωνιστικό ρόλο, προδιαθέτει για ένα εκρηκτικό action-thriller με καταιγιστικό ρυθμό και έξοχα χορογραφημένες σκηνές δράσης.

Το φιλμ που αποτελεί μια συνεργασία ανάμεσα στο Netflix και την XYZ, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.