Το Netflix Απέκτησε Το "Good Morning, Midnight"

0

Συνεχίζοντας την προσθήκη ταινιών υψηλού προφίλ, το Netflix ανακοίνωσε την απόκτηση του "Good Morning, Midnight", ενα sci-fi θρίλερ που αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου που έγραψε η Lily Brooks-Dalton.

"Ο Augustine είναι ενας πολύ αξιόλογος αστρονόμος, που έχει αφιερώσει τη ζωή του στα αστέρια. Για πάρα πολλά χρόνια έχει ζήσει σε απομακρυσμένα παρατηρητήρια, μελετώντας τον ουρανό και αναζητώντας στοιχεία γύρω απο πως δημιουργήθηκε το σύμπαν. Τώρα, ο Augustine βρίσκεται σε ενα ερευνητικό κέντρο στον Βόρειο Πόλο. Σύντομα όμως, μια πληροφορία για ενα καταστροφικό γεγονός που έρχεται, αναγκάζει όλους τους επιστημόνες να εγκαταλείψουν τη βάση. Ο Augustine όμως αρνείται να εγκαταλείψει τη δουλειά του και παραμένει. Εχοντας πλέον μείνει μόνος, ο Augustine ανακαλύπτει την Iris, ενα μυστηριώδες παιδί και συνειδητοποιεί πως ο ασύρματος είναι βουβός. Είναι πλέον μόνοι τους.

Την ίδια ώρα, η αστροναύτης Sullivan βρίσκεται στο διαστημόπλοιο Aether, που επιστρέφει απο τον Δία. Οι αστροναύτες του σκάφους είναι οι πρώτοι άνθρωποι που έφτασαν τόσο μακριά στο διάστημα και η Sully έχει πλέον συμφιλιωθεί με τις θυσίες που έπρεπε να κάνει: μια κόρη που άφησε πίσω και ενα γάμο που έληξε. Μέχρι τώρα το ταξίδι ήταν επιτυχές, όταν όμως χάνεται η επικοινωνία με το Κέντρο Αποστολών, η Sully και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος, αρχίζουν να αναρωτιούνται αν θα φτάσουν ποτέ στο σπίτι.

Καθώς ο Augustine και η Sully βρίσκονται αντιμέτωποι με ενα αβέβαιο μέλλον, οι ιστορίες τους αρχίζουν να συνδέονται σε μια βαθυστόχαστη και απροσδόκητη κατάληξη."

Στην σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του φίλμ, θα βρεθεί ο George Clooney ("Good Night, and Good Luck", "The Monuments Men", "Suburbicon"), ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Mark L. Smith ("The Revenant", "Overlord").

Αν και το σκηνοθετικό παρελθόν του George Clooney δεν δημιουργεί μεγάλη σιγουριά, η ιστορία της Lily Brooks-Dalton φαντάζει πολύ ενδιαφέρουσα και αν ο σεναριογράφος Mark L. Smith χειριστεί και αξιοποιήσει σωστά το βιβλίο, τότε το "Good Morning, Midnight", μπορεί να εξελιχθεί σε ενα αξιόλογο sci-fi δράμα...

 

Το Netflix Απέκτησε Το "Good Morning, Midnight"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.