Το Netflix Απέκτησε Το "Eli" Απο Την Paramount

0

Πρίν απο μερικές εβδομάδες είχαμε αναφερθεί στην νέα συνεργασία ανάμεσα στο Netflix και το στούντιο της Paramount, μια συνεργασία που περιλάμβανε την δημιουργία φίλμ απο το στούντιο για λογαριασμό της συνδρομητικής υπηρεσίας. Μέσα απο αυτή την συμφωνία, το Netflix θα είχε και τον πρώτο λόγο στην απόκτηση ταινιών, που η Paramount είχε ήδη γυρίσει αλλά για τον Α ή Β λόγο δεν θα ήθελε να κυκλοφορήσει στις αίθουσες, κάτι που έχει ήδη συμβεί με τις ταινίες "The Cloverfield Paradox" και "Annihilation".
Μια απο αυτές τις ταινίες είναι και το "Eli", το θρίλερ τρόμου του Ciarán Foy.

"H ιστορία εστιάζει στον Eli, ενα μικρό αγόρι που πάσχει απο μια άγνωστη ασθένεια, που τον αναγκάζει να ζεί εντελώς απομονωμένος απο τον έξω κόσμο. Έχοντας εξαντλήσει κάθε επιλογή, οι γονείς του εναποθέτουν την πίστη τους (και την ζωή του Eli) στα χέρια μιας γιατρού, της οποίας οι πειραματικές μέθοδοι μπορεί να αποτελούν την τελευταία ελπίδα του αγοριού. Καθώς ο Eli υποβάλεται στην εντατική θεραπεία που μπορεί να τον θεραπεύσει, αρχίζει να στοιχειώνεται απο εμπειρίες που τον αναγκάζουν να αμφισβητήσει το ποιόν μπορεί να εμπιστευτεί."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ciarán Foy ("Citadel", "Sinister "), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι David Chirchirillo ("ABCs of Death 2"), Ian Goldberg ("Dead of Summer", "Fear the Walking Dead") και Richard Naing ("The Autopsy of Jane Doe").

Πρωταγωνιστούν οι Charlie Shotwell ("Captain Fantastic"), Lili Taylor ("The Conjuring"), Kelly Reilly ("True Detective s2"), Max Martini, Sadie Sink, Jared Bankens, Kaleb Naquin, Katia Gomez.

Με αξιόλογους συντελεστές στο είδος του τρόμου, αλλά και ενα μάλλον light cast, το "Eli" φαντάζει σαν ενα στοίχημα που το Netflix πιστεύει πως θα κερδίσει.

Το "Eli" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix, πιθανότατα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.