Το "Mank" Του David Fincher Στο Netflix

0

Αν και ο David Fincher είναι ένας από τους καλύτερους εν ενεργεία σκηνοθέτες του Hollywood, τα τελευταία 10 χρόνια έχει σκηνοθετήσει μόλις δυο φιλμ, το "The Social Network" και το "Gone Girl". Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι, με τους πιο σημαντικούς να είναι η τελειομανία που τον διακατέχει, αλλά και η άρνηση του να υποκύπτει στις πιέσεις των παραγωγών.

Ευτυχώς για εμάς όμως, το Netflix έδωσε και πάλι την λύση και έτσι ύστερα από την συνεργασία με τον Fincher στην τηλεοπτική σειρά "Mindhunter", η συνδρομητική υπηρεσία streaming θα διαθέσει και το "Mank", το νέο φιλμ του Αμερικανού σκηνοθέτη που εξελίσσεται στην δεκαετία του 30' και που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι ασπρόμαυρο.

Το "Mank" Του David Fincher Στο Netflix

"Η ιστορία, που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, εξελίσσεται στην δεκαετία του 30' και ακολουθεί τον σεναριογράφο Herman J. Mankiewicz και τις μάχες που έδωσε με τον θρυλικό Orson Welles, κατά την διάρκεια της συγγραφής του σεναρίου, αλλά και των γυρισμάτων της ταινίας "Citizen Kane"."

Το σενάριο του φιλμ αρχικά γράφτηκε από τον Jack Fincher (τον πατέρα του David Fincher) και αργότερα αναθεωρήθηκε από τον Eric Roth ("Forrest Gump", "The Good Shepherd"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Herman J. Mankiewicz βρίσκεται ο Gary Oldman ("Dracula"), τον Orson Welles υποδύεται ο Tom Burke ("Only God Forgives", "The Musketeers"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Lily Collins, Tom Pelphrey, Amanda Seyfried, Tuppence Middleton, Leven Rambin, Charles Dance, Toby Leonard Moore.

Αν και το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την επίσημη ημερομηνία διάθεσης του φιλμ, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το "Mank" θα διατεθεί κάπου μέσα στον Οκτώβριο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.