Η Warner Max Και Το HBO Max Ετοιμάζουν Το "The Wild"

0

Η Warner Max και το HBO Max, οι δυο νέες θυγατρικές της Warner Bros., ετοιμάζουν το "The Wild", ένα φιλμ μυστηρίου με ενδιαφέρουσα πλοκή, που είναι βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Καναδού συγγραφέα Owen Laukkanen ("The Professionals", "Criminal Enterprise").

"Η ιστορία εστιάζει στην Dawn. Δεν είναι κακό άτομο, απλά έκανε κάποιες κακές επιλογές: λάθος αγόρι, λάθος φίλους, λάθος όλα. Παρόλα αυτά όμως, δεν περίμενε πως οι γονείς της θα έδιναν έναν σκασμό λεφτά για να την στείλουν στο 'Out of the Wild', μια κατασκήνωση στην εξοχή, μαζί με άλλα προβληματικά παιδιά, για να διδαχθούν σημαντικά μαθήματα ζωής. Τελικά, η Dawn και τα άλλα παιδιά μαθαίνουν πολλά, αλλά όχι αυτά που περίμεναν, καθώς αυτά που συμβαίνουν στο δάσος δεν είναι αυτά που νόμιζαν οι γονείς τους.
Κάποιες φορές τα σχέδια στραβώνουν πολύ. Και αυτή είναι μια από αυτές τις φορές. Ξαφνικά η Dawn είναι πιο τρομαγμένη από κάθε άλλη φορά στη ζωή της."

Την σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Patrick Brice, ο οποίος θα γράψει και το σενάριο, βασισμένος φυσικά στη νουβέλα του Owen Laukkanen. Ο Brice έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τα δύο φιλμ του franchise τρόμου "Creep", ενώ τον τελευταία χρόνια ασχολείται και με τηλεοπτικά projects, καθώς σκηνοθέτησε έξι επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς "Room 104".

Τα γυρίσματα του "The Wild" θα ξεκινήσουν μόλις ο Patrick Brice ολοκληρώσει το "There's Someone Inside Your House", το θρίλερ τρόμου που θα διατεθεί μέσα από το Netflix.

 

Η Warner Max Και Το HBO Max Ετοιμάζουν Το "The Wild"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.