Το "Game of Thrones" Στο Σινεμά?

0

Υστερα απο την τεράστια επιτυχία της σειράς "Game of Thrones" πολλοί έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται αν ήρθε η ώρα η σειρά να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη. Με δεδομένο ότι η σειρά είναι η ακριβότερη αυτή τη στιγμή στην αμερικανική τηλεόραση, με κόστος επεισοδίου που ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια δολάρια και με την ιστορία διαρκώς να ανεβαίνει σε κλίμακα, το ερώτημα που τίθεται είναι: θα μπορέσουν τα όρια της τηλεόρασης να χωρέσουν το σύμπαν των βιβλίων του George R.R. Martin?

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο THR ο συγγραφέας George R.R. Martin δήλωσε ότι η κουβέντα έχει ήδη ανοίξει:

"Ολα εξαρτώνται απο την διάρκεια της τηλεοπτικής σειράς. Θα την "τρέξουμε" για 7 σαιζόν? Θα πάμε για 8 ή για 10? Τα βιβλία γίνονται όλο και πιο μεγάλα σε κλίμακα. Μπορεί να χρειαστεί μια ταινία για "δέσει" την ιστορία, μια ταινία με προυπολογισμό 100 εκατομμυρίων. Αυτοί οι δράκοι γίνονται πολύ μεγάλοι ξέρετε..."

Ο συγγραφέας παραδέχθηκε επίσης ότι οι νουβέλες "Tales of Dunk" και "Egg", που αποτελούν τα prequel του "Song of Ice and Fire" θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση της ταινίας:

"Θα μπορούσαν να γίνουν η βάση του φίλμ. Εχω γράψει αυτές τις τρείς ιστορίες και έχω και άλλες 12."

Με τους παραγωγούς της σειράς David Benioff και Dan Weiss, να ισχυρίζονται ότι η τηλεοπτική σειρά θα ολοκληρωθεί στην 7η ή 8η σαιζόν και με τον George R.R. Martin να μην έχει εκδόσει ακόμη τις δυο τελευταίες νουβέλες της σειράς, πολλοί ισχυρίζονται ότι ο επίλογος του έπους μπορεί να μεταφερθεί στο σινεμά.

Η τέταρτη σαιζόν του "Game of Thrones", θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στίς 6 Απριλίου.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.