Το 2014 θα Κυκλοφορήσει το "The Legend of Conan"

0

Υστερα απο 28 χρόνια, ο Arnold Schwarzenegger επιστρέφει στο ρόλο του Conan. Υπευθυνη για την νέα ταινία θα είναι η Universal Pictures που κατέχει και τα δικαιώματα της ταινίας.

Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 1982, σκηνοθετημένη απο τον John Milius ("Red Dawn - 1984"), βασισμένη στις ιστορίες του Robert E. Howard ("Conan", "Red Sonja", "Solomon Kane"). To cast ήταν πλούσιο και περιλάμβανε τους Arnold Schwarzenegger, James Earl Jones, Max von Sydow, Sandahl Bergman, Cassandra Gava ενώ την εκπληκτική μουσική δημιούργησε ο ελληνικής καταγωγής Basil Poledouris.

Το 1984 ακολούθησε η δεύτερη ταινία "Conan the Destroyer", σκηνοθεσίας Richard Fleischer ("20000 Leagues Under the Sea", "Barabbas"), η οποία όμως δεν κατάφερε να συναγωνιστεί το επίπεδο της πρώτης. Εκτοτε το franchise παρέμεινε ανενεργό μέχρι το 2011 όπου η Millenium Films κυκλοφόρησε το απογοητευτικό reboot του "Conan the Barbarian" με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa ("Game of Thrones"), κάτι όμως που δεν φαίνεται να πτόησε την Universal.

Στη παραγωγή της νέας ταινίας βρίσκονται ο Fredrik Malmberg ("Let Me In", "Mutant Chronicles") και ο Chris Morgan ("Fast & Furious") ο οποίος μάλλον θα αναλάβει και το σενάριο.
Σύμφωνα με τον Chris Morgan:

"Η ιστορία θα συνεχίσει απο εκεί που τελείωσε η πρώτη ταινία, με τον Conan σε ώριμη ηλικία στο θρόνο του βασιλιά. Είναι πλέον ένας μυθικός Viking που έχει παίξει το ρόλο του βασιλιά, πολεμιστή, μισθοφόρου και του ήρωα που γνώρισε περισσότερες γυναίκες απο κάθε άλλον. Πλησιάζοντας στον τελευταίο κύκλο της ζωής του, γνωρίζει ότι θα πάει στη Valhalla και θέλει να φύγει με μια τελευταία μάχη."

Σύμφωνα με την Universal, το "The Legend of Conan" θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 και αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο 65χρονος Schwarzenegger αντέχει για μια μάχη ακόμη...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.