Πρόβλημα με το Σενάριο του "Star Wars: Episode VII"?

0

Εξι μήνες πρίν απο την επίσημη έναρξη των γυρισμάτων του "Star Wars: Episode VII", το πρώτο μεγάλο πρόβλημα ήρθε στην επιφάνεια και μάλιστα μέσα απο επίσημα χείλη. Αν και οι φήμες ανέφεραν εδω και καιρό ότι ο J.J Abrams δεν ήταν ικανοποιημένος με το σενάριο που είχε γράψει ο Michael Arndt ("Little Miss Sunshine", "The Hunger Games: Catching Fire"), τελικά σήμερα ο σεναριογράφος ουσιαστικά "καρατομήθηκε", με μια επίσημη ανακοίνωση απο την Lucasfilm.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι το σενάριο περνά πλέον στα χέρια του J.J Abrams και του Lawrence Kasdan, παλαιού στενού συνεργάτη του George Lucas και σεναριογράφο του "The Empire Strikes Back", του "Raiders of the Lost Ark" και του "Return of the Jedi".

Σύμφωνα με την Kathleen Kennedy, πρόεδρο της Lucasfilm:

"Είμαι πολύ χαρούμενη με την ιστορία που ήδη έχουμε και ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι ο Larry και ο J.J. θα δουλέψουν μαζί στο σενάριο. Πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν το πως δουλεύει η ιστορία του "Star Wars", ο Larry είναι ένας απο αυτούς και είναι εξαιρετικό που θα συμμετάσχει τόσο πολύ, επιστρέφοντας στη μεγάλη οθόνη. Ο J.J. φυσικά είναι ένας απίθανος "παραμυθάς" απο μόνος του. Ο Michael Arndt έκανε μια εξαιρετική δουλειά φέρνοντας μας ως αυτό το σημείο και έχουμε μια καταπληκτική ομάδα συντελεστών που ήδη ετοιμάζεται για το ξεκίνημα της παραγωγής."

Αν και η αντικατάσταση του Michael Arndt δεν ειναι κάτι απαραίτητα κακό - πόσο μάλλον όταν ο αντικαταστάτης του είναι ένας άνθρωπος του "Star Wars" - αυτό που αναδεικνύει η σημερινή εξέλιξη είναι, ότι χωρίς τον George Lucas στο τιμόνι, η παραγωγή της 7ης ταινίας "Star Wars" φαντάζει χαοτική και ασυντόνιστη. Μόλις 6 μήνες πρίν απο την έναρξη των γυρισμάτων το σενάριο αλλάζει χέρια, ενώ το cast παραμένει ακόμη άγνωστο.

Με την Disney να έχει προσδιορίσει την κυκλοφορία του "Star Wars: Episode VII" για το καλοκαίρι του 2015, πολλοί έχουν ήδη αρχίσει να θεωρούν ότι αυτό είναι ανέφικτο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.