Πρώτη Ματιά: "Wonder Woman" Της Patty Jenkins

0

Πρόκειται για μια ακόμη ταινία απο το κινηματογραφικό σύμπαν της DC Comics, που για πρώτη φορά θα έχει στη θέση του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα μια σούπερ-ηρωίδα, την Diana Prince/Wonder Woman.

Ο χαρακτήρας της Wonder Woman δημιουργήθηκε απο τον William Moulton Marston και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο τεύχος All Star Comics #8 που κυκλοφόρησε απο την DC Comics τον Ιανουάριο του 1942.

"Η Wonder Woman είναι μια πολεμίστρια, πριγκίπισσα των Αμαζόνων που είναι γνωστή στην πατρίδα της ως Princess Diana of Themyscira. Εξω απο την πατρίδα της, είναι γνωστή ως Diana Prince, μια μυστική ταυτότητα που απέκτησε απο την νοσοκόμα του Στρατού Diana White, η οποία πήγε στη Νότιο Αμερική για να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της. Η Wonder Woman διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις και εξαιρετικές ικανότητες στη μάχη."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται η Patty Jenkins ("Monster", "The Killing"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jason Fuchs ("Ice Age: Continental Drift", "Pan"), βασισμένος στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο William M. Marston.

wonder woman Gal Gadot

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Diana Prince/Wonder Woman βρίσκεται η Gal Gadot ("Fast & Furious"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Chris Pine ("Star Trek"), Robin Wright ("House of Cards"), Danny Huston ("Clash of the Titans", "X-Men Origins: Wolverine"), David Thewlis ("Harry Potter"), Ewen Bremner ("Exodus: Gods and Kings", "Snowpiercer"), Saïd Taghmaoui ("American Hustle"), Elena Anaya ("The Skin I Live In") και Lucy Davis ("The Office").

Στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Matthew Jensen ("Chronicle", "Fantastic Four", "Game of Thrones”), ενώ χρέη παραγωγών θα εκτελέσουν οι Charles Roven, Zack Snyder και Deborah Snyder.

Αν και ο χαρακτήρας της Wonder Woman έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής με την τηλεοπτική σειρά που κυκλοφόρησε το 1975, η μεταφορά της στην μεγάλη οθόνη ήταν πάντα ένα δύσκολο εγχείρημα. Πρίν απο έξι χρόνια ο σκηνοθέτης Joss Whedon ("The Avengers"), προσπάθησε να πείσει την Warner Bros παρουσιάζοντας τις ιδέες του για την ηρωίδα, όμως η πρόταση του απορρίφθηκε. Το ίδιο συνέβη και με τον τηλεοπτικό πιλότο του NBC, που επίσης απορρίφθηκε καθώς θεωρήθηκε πολύ συμβατικός.

Αν και η πλοκή του φίλμ παραμένει άγνωστη, το σίγουρο είναι ότι θα διαθέτει το ίδιο κινηματογραφικό στύλ με αυτό που παρατηρήσαμε στο trailer του "Batman v Superman: Dawn of Justice", κάτι που σημαίνει υπερβολικό cgi περιβάλλον και σκοτεινό τόνο.

Ο χαρακτήρας της Wonder Woman θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην ταινία "Batman v Superman: Dawn of Justice" που θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Μάρτιο, ενώ η αυτόνομη ταινία της σούπερ-ηρωίδας θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2017, απο την Warner Bros....

Δείτε την πρώτη επίσημη εικόνα της Gal Gadot απο το φίλμ:

wonder woman - Gal Gadot

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.