Πρώτη Ματιά: "Warcraft" Του Duncan Jones

0

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του "World of Warcraft", του ιδιαίτερα δημοφιλούς video game της Activision Blizzard.

Η ταινία χαρακτηρίζεται σαν μια επική ταινία φαντασίας που καταγράφει την απαρχή της ιστορίας της διαμάχης μεταξύ των ανθρώπων (The Alliance) και των orcs (The Horde) και που εξελίσσεται σε διάφορες τοποθεσίες που έγιναν γνωστές απο το παιχνίδι.

"Επικεφαλής της "Συμμαχίας" (The Alliance) είναι ο Anduin Lothar (Travis Fimmel), ένας ήρωας του πολέμου που θυσίασε τα πάντα για να κρατήσει ασφαλείς τους ανθρώπους του Azeroth. Μαζί του είναι ο Βασιλιάς Llane Wrynn (Dominic Cooper), ο ηγέτης της πόλης Stormwind - ο μυστηριώδης Medivh (Ben Foster), - o Khadgar (Ben Schnetzer), ένας ταλαντούχος νεαρός μάγος - η Lady Taria (Ruth Negga), η βασίλισσα του Stormwind - και η Garona (Paula Patton), μια επιζήσασα που βρέθηκε ανάμεσα στην Alliance και την Horde.

Αντίπαλοι τους, είναι τα μέλη της "The Horde" που αποτελείται απο τον Durotan (Toby Kebbel), τον ηγέτη της Φυλής Frostwolf, - τον Orgrim (Rob Kazinsky), τον γενναίο πολεμιστή και κληρονόμο του όπλου Doomhammer, - τον Blackhand (Clancy Brown), τον πολέμαρχο που είναι γνωστός σαν ο "The Destroyer" - και τον Gul’Dan (Daniel Wu), ηγεμόνα των orc και κάτοχο μαύρης μαγείας."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Duncan Jones ("Moon", "Source Code"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Charles Leavitt ("Blood Diamond"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Chris Metzen.

Πρωταγωνιστούν οι Travis Fimmel ("Vikings"), Dominic Cooper ("Need for Speed"), Ben Foster ("Pandorum"), Paula Patton ("2 Guns"), Clancy Brown ("Highlander"), Ruth Negga ("Agents of S.H.I.E.L.D."), Rob Kazinsky ("Pacific Rim"), Daniel Wu ("Europa Report"), Toby Kebbell ("Dawn of the Planet of the Apes"), Ben Schnetzer, Daniel Cudmore, Callum Keith Rennie.

Η φιλόδοξη υπερπαραγωγή των Legendary/Universal έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα της και βρίσκεται πλέον στην διαδικασία του post-production, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου του 2016.

warcraft-poster-alliance

warcraft-poster-horde

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.