Πρώτη Ματιά: "The Seventh Son" Του Sergey Bodrov

0

"Σε μια ξεχασμένη εποχή μια μεγάλη δύναμη του κακού έιναι έτοιμη να απελευθερωθεί. Μια δύναμη που θα αναζωπυρώσει τον πόλεμο μεταξύ του υπερφυσικού και της ανθρωπότητας. Ο Master Gregory (Jeff Bridges) είναι ο Ιππότης που είχε φυλακίσει την πανίσχυρη μάγισσα Mother Malkin (Julianne Moore) αιώνες πρίν. Τώρα όμως αυτή απέδρασε και αναζητά εκδίκηση. Ετσι συγκεντρώνει όλους τους ακόλουθους της προετοιμάζοντας το έδαφος για να πλήξει με την οργή της τον ανυποψίαστο κόσμο. Μόνο ένα εμπόδιο βρίσκεται στο δρόμο της, ο Ιππότης Master Gregory..."

Βασισμένο στο βιβλίο "The Spook's Apprentice" του Joseph Delaney το "The Seventh Son" είναι μια περιπέτεια φαντασίας υψηλών προδιαγραφών.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο βραβευμένος Sergey Bodrov ("Mongol") ενώ το σενάριο είναι των Matt Greenberg, Charles Leavitt και Steve Knight.

Πρωταγωνιστούν οι Jeff Bridges, Julianne Moore, Kit Harington, Ben Barnes, Olivia Williams, Antje Traue, Gerard Plunkett.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν πρίν απο μερικές ημέρες και η κυκλοφορία της στις αίθουσες αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2013. Το cinemode θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στο project και θα σας ενημερώσει για ότι νεότερο...

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.