Πρώτη Ματιά: "The Forest" Του Jason Zada

0

Πρόκειται για ένα μεταφυσικό θρίλερ τρόμου, που βασίζεται στο αληθινό φαινόμενο του δάσους Aokigahara της Ιαπωνίας. Το Aokigahara που είναι γνωστό και σαν το "Δάσος Των Αυτοκτονιών", έχει μια ιστορική σύνδεση με δαίμονες της Ιαπωνικής μυθολογίας, ενώ κάθε χρόνο εκεί καταγράφονται 50 εώς 100 αυτοκτονίες.

Σύμφωνα με την επίσημη πλοκή της ταινίας:

"To "The Forest" είναι ένα μεταφυσικό θρίλερ που λαμβάνει χώρα στο θρυλικό δάσος του Aokigahara, ένα υπαρκτό μέρος της Ιαπωνίας, όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν για να αυτοκτονήσουν. Με φόντο αυτό το τρομακτικό σκηνικό, μια νεαρή Αμερικανίδα καταφθάνει αναζητώντας την αδελφή της που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Παρά τις προειδοποιήσεις "να μην παρεκκλίνει απο το μονοπάτι", η Sara τολμά και μπαίνει μέσα στο δάσος, αποφασισμένη να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη στην αδελφή της. Εκεί όμως θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις εξαγριωμένες και βασανισμένες ψυχές των νεκρών, που παραμονεύουν όποιον διασχίζει τα μονοπάτια τους..."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jason Zada που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους, ενώ το σενάριο υπογράφει η Sarah Cornwell, βασισμένη σε μια ιδέα του γνωστού σεναριογράφου David S. Goyer ("The Dark Knight Trilogy", "Da Vinci's Demons").

Aokigahara Forest , Mount Fuji - Japan

Aokigahara Forest

Βασισμένο σε ένα αληθινό και πραγματικά φρικιαστικό φαινόμενο που έχει απασχολήσει πολύ κόσμο, το "The Forest" φαντάζει πολύ ενδιαφέρον, τουλάχιστον στα χαρτιά. Με δεδομένο, ότι η ταινία θα έχει ανεξάρτητο ύφος, καθώς υλοποιείται απο μικρότερα στούντιο (Lava Bear Films & Phantom Four), το "The Forest" μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο.

Η κυκλοφορία του "The Forest" στις αίθουσες, είναι προγραμματισμένη για τίς 8 Ιανουαρίου του 2016.

Artwork: Changinghand

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.