Πρώτη Ματιά Στο "Us" Του Jordan Peele

0

Πρόκειται για την δεύτερη σκηνοθετική δουλειά του Jordan Peele, ο οποίος ύστερα απο την απρόσμενη επιτυχία του "Get Out", έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες γύρω απο το νέο εγχείρημα του, το "Us".

"Η ιστορία ακολουθεί τους Adelaide και Gabe Wilson (Lupita Nyong’o & Winston Duke), οι οποίοι ταξιδεύουν μαζί με τα παιδιά τους στο παραθαλάσσιο πατρικό σπίτι της Adelaide, στην Βόρεια Καλιφόρνια. 'Υστερα απο μια ημέρα στην παραλία μαζί με την οικογένεια των Tyler (Elisabeth Moss & Tim Heidecker), η Adelaide - η οποία στοιχειώνεται απο ενα επιμονο τραύμα απο το παρελθόν - αρχίζει να νιώθει πως κάτι κακό θα σμυνβεί στην οικογένεια της.
Καθώς η νύχτα πέφτει, η οικογένεια των Wilson βλέπει τέσσερις φιγούρες που κρατιούνται απο τα χέρια, να στέκονται σιωπηλές έξω απο το σπίτι τους."

Πρώτη Ματιά Στο "Us" Του Jordan Peele

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jordan Peele ("Get Out"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον Jason Blum της Blumhouse Productions. Πρωταγωνιστούν οι Lupita Nyong'o ("12 Years a Slave"), Elisabeth Moss ("The Handmaid's Tale"), Winston Duke ("Black Panther"), Tim Heidecker ("Decker"), Yahya Abdul-Mateen, Anna Diop, Kara Hayward, Cali Sheldon, Noelle Sheldon.

Στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Mike Gioulakis ("It Follows", "Split"), ενώ την μουσική έχει επιμεληθεί ο Michael Abels ("Get Out").

Ύστερα απο το έξυπνο και κοινωνικά ευαίσθητο "Get Out", o Jordan Peele επιστρέφει με ενα νέο φίλμ που συνδυάζει το θρίλερ-τρόμου με το monster-movie.

Το "Us" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 15 Μαρτίου...

Εικόνες: Entertainment Weekly

 

Πρώτη Ματιά Στο "Us" Του Jordan Peele

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.