Πρώτη Ματιά Στο "Uncharted" Της Sony

0

Η κινηματογραφική μεταφορά του "Uncharted", της σειράς video games που δημιούργησε η Naughty Dog, πλανάται στο Hollywood για περισσότερα από δέκα χρόνια. Ενα project που μέχρι σήμερα έχει απασχολήσει πολλούς σκηνοθέτες, όπως τους David O. Russell ("American Hustle"), Neil Burger ("Limitless"), Joe Carnahan ("The Grey"), Seth Gordon ("Horrible Bosses", "The King of Kong") και Shawn Levy ("Night at the Museum"), οι οποίοι για άγνωστους λόγους δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν το εγχείρημα, που τον τελευταίο καιρό έμοιαζε να έχει "παγώσει".

"Η ιστορία εστιάζει στον σύγχρονο κυνηγό θησαυρών Nathan "Nate" Drake - απόγονο του εξερευνητή Sir Francis Drake - που πιστεύει ότι έχει ανακαλύψει τα ίχνη της "χρυσής πόλης" του El Dorado. Η αναζήτηση του El Dorado θα γίνει πιο ανταγωνιστική, όταν ένας αντίπαλος κυνηγός θα μπεί και αυτός στον αγώνα. Ενας αγώνας που θα δυσκολέψει και άλλο, όταν μεταλλαγμένοι απόγονοι των Ναζί και των Ισπανών θα αρχίσουν να καταδιώκουν τους δυο κυνηγούς..."

Πρώτη Ματιά Στο "Uncharted" Της Sony

Πλέον όμως, το project έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς ο πρωταγωνιστής του φιλμ Tom Holland κυκλοφόρησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram την πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα (δείτε παρακάτω). Όσον αφορά την πλοκή που ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για την prequel ιστορία του video game, με έναν νεαρό Nathan Drake να ενηλικιώνεται υπό τις οδηγίες του Victor Sullivan, ενός πρώην αξιωματικού του Αμερικανικού Ναυτικού, που λειτουργεί σαν πατέρας και μέντορας του.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται πλέον ο Ruben Fleischer ("Zombieland", "Venom"), ενώ το σενάριο που αρχικά είχε γράψει ο Joe Carnahan, γράφτηκε εκ νέου από τους Matt Holloway ("Iron Man", "Transformers: The Last Knight") και Art Marcum ("Men in Black: International").

Όπως προαναφέραμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Nathan Drake βρίσκεται ο Tom Holland ('Spider-Man: Homecoming"), ο Mark Wahlberg ("The Fighter") υποδύεται τον Victor Sullivan, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Antonio Banderas ("The 13th Warrior"), Tati Gabrielle ("The 100"), Sophia Ali ("Grey's Anatomy") και Patricia Meeden.

Το πρώτο μέρος της σειράς videogames του "Uncharted" κυκλοφόρησε το 2007, ενώ αργότερα ακολούθησαν άλλες τέσσερις συνέχειες, με πιο πρόσφατη αυτή του "Uncharted: The Lost Legacy", που κυκλοφόρησε το 2017.

Με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνούν τα 41 εκατομμύρια αντίτυπα, το "Uncharted" αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise στο χώρο των videogames, όμως η κινηματογραφική του επιτυχία δεν είναι καθόλου εξασφαλισμένη, καθώς το παρελθόν μας έχει διδάξει ότι οι μεταφορές των βιντεοπαιχνιδιών συνήθως αποτυγχάνουν...

Η κινηματογραφική μεταφορά του "Uncharted" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 16 Ιουλίου του 2021....

 

Πρώτη Ματιά Στο "Uncharted" Της Sony

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.