Πρώτη Ματιά Στο "True History of the Kelly Gang"

0

Πρόκειται για το "True History of the Kelly Gang", το βιογραφικό δράμα του Justin Kurzel που καταγράφει την ζωή του Ned Kelly, του Ιρλανδικής καταγωγής συμμορίτη που μαζί με την συμμορία του, αντιτάχθηκε στην Βρετανική κυριαρχία στην Αυστραλία του 1870.

"Για τους διώκτες του, ο Ned Kelly ήταν ένας αδίστακτος εγκληματίας, ένας κλέφτης και δολοφόνος. Για πολλούς Αυστραλούς όμως, ο Kelly ήταν ένας ήρωας που αψήφησε την κυριαρχία των Άγγλων που ήθελαν να ελέγχουν τις ζωές τους."

Πρώτη Ματιά Στο "True History of the Kelly Gang"

Η ζωή του Ned Kelly έχει απσχολήσει το Hollywood αρκετές φορές κατά το παρελθόν, ενώ η πιο πρόσφατη ταινία ήταν αυτή που κυκλοφόρησε το 2003, με πρωταγωνιστή τον Heath Ledger και σκηνοθέτη τον Gregor Jordan ("Unthinkable", "Buffalo Soldiers").

Πρώτη Ματιά Στο "True History of the Kelly Gang"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Justin Kurzel ("Macbeth"), ο οποίος επιστρέφει στην ζώνη άνεσης του, ύστερα απο μια αποτυχημένη προσπάθεια με το πιο εμπορικό "Assassin’s Creed", την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του δημοφιλούς videogame της Ubisoft.

Το σενάριο της ταινίας που αποτελεί μια μυθοπλαστική εκδοχή των γεγονότων, έχει γράψει ο Shaun Grant ("The Snowtown Murders"), βασισμένος στην νουβέλα "True History of the Kelly Gang" του Peter Carey, ενώ την παραγωγή έχουν υλοποιήσει η Αυστραλιανή Porchlight και η Βρετανική Daybreak Pictures.

Πρώτη Ματιά Στο "True History of the Kelly Gang"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ned Kelly βρίσκεται ο George MacKay ("11.22.63"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Russell Crowe ("Gladiator"), Charlie Hunnam ("Lost City Of Z"), Nicholas Hoult ("Mad Max: Fury Road"), Essie Davis ("The Babadook"), George MacKay, Thomasin McKenzie, Claudia Karvan, Jacob Collins-Levy, Sean Keenan, Earl Cave, Amy Christian.

Πρώτη Ματιά Στο "True History of the Kelly Gang"

Με αξιόλογο cast και εναν ικανό σκηνοθέτη στο τιμόνι, το φίλμ του Kurzel αναμένεται σαν ενα ωμό και άγριο γουέστερν, που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο.

Το "True History of the Kelly Gang" θα κάνει πρεμιέρα στο προσεχές Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF], μέσα στον Σεπτέμβριο.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.