Πρώτη Ματιά Στο "Tolkien"

0

Πρόκειται για το "Tolkien", το βιογραφικό δράμα του Dome Karukoski, που εστιάζει στην ζωή του J.R.R. Tolkien, του διάσημου Άγγλου συγγραφέα, που μας χάρισε τα δημοφιλή βιβλία φαντασίας "The Hobbit", "The Lord of the Rings", και "The Silmarillion". Το πρώτο trailer

"Το φίλμ εξερευνά τα νεανικά χρόνια του ορφανού συγγραφέα, καθώς ανακαλύπτει την φιλία, τον έρωτα και την καλλιτεχνική έμπνευση, μέσα απο μια ομάδα περιθωριακών συμμαθητών του στο σχολείο. Όμως, αμέσως μετά ακολουθεί το ξέσπασμα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, που απειλεί να διαλύσει την 'Συντροφιά'. όλες αυτές οι εμπειρίες, θα εμπνεύσουν τον Tolkien να γράψει τις διάσημες νουβέλες της Μέσης-γής."

Πρώτη Ματιά Στο "Tolkien"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Dome Karukoski ("Tom of Finland"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι David Gleeson ("Don't Go") και Stephen Beresford ("Pride"). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του J.R.R. Tolkien βρίσκεται ο Nicholas Hoult ("Mad Max: Fury Road", "X-Men: Apocalypse"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Lily Collins ("The Mortal Instruments: City of Bones"), Mimi Keene ("Sex Education"), Pam Ferris ("Children of Men"), Genevieve O'Reilly, Derek Jacobi, Laura Donnelly, Colm Meaney, Craig Roberts.

Πρώτη Ματιά Στο "Tolkien"

Στην κινηματογράφηση του φίλμ βρίσκεται ο Lasse Frank Johannessen ("Tom of Finland"), ενώ την μουσική έχει επιμεληθεί ο Thomas Newman ("The Shawshank Redemption").

Το "Tolkien" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 10 Μαϊου.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.