Πρώτη Ματιά Στο "The Dead Don’t Die" Του Jim Jarmusch

0

Η αλήθεια είναι οτι το zombie είδος έχει κουράσει, είτε πρόκειται για κινηματογραφική είτε για τηλεοπτική υλοποίηση. Τι γίνεται όμως όταν στην σκηνοθεσία ενός zombie φίλμ βρίσκεται ο Jim Jarmusch?. Ο λόγος γίνεται για το "The Dead Don’t Die", το νέο φίλμ του Αμερικανού σκηνοθέτη, που επιστρέφει στη σκηνοθεσία ύστερα απο το "Paterson" του 2016.

Αν και οι πληροφορίες γύρω απο την πλοκή του φίλμ είναι ελάχιστες, αυτό που γνωρίζουμε είναι οτι πρόκειται για ενα κλασικό zombie φίλμ, με πολύ πλούσιο cast, που περιλαμβάνει και πολλούς παλιούς γνώριμους. Έτσι εκτός απο τον Bill Murray ("Groundhog Day") που ήταν και το "σιγουράκι" της υπόθεσης, πρωταγωνιστούν και οι Tom Waits ("Down by Law"), Iggy Pop ("Coffee and Cigarettes"), RZA ("Ghost Dog: The Way of the Samurai"), Adam Driver ("Paterson"), Tilda Swinton ("Only Lovers Left Alive"), Steve Buscemi ("Boardwalk Empire"), Danny Glover ("Lethal Weapon"), Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Sara Driver, Selena Gomez, Carol Kane και Chloë Sevigny ("Boys Don't Cry").

Σύμφωνα με τον Bill Murray:

"Είναι μια ταινία zombie. O Jim Jarmusch έχει γράψει ενα zombie σενάριο και είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό. Εγώ δεν θα υποδυθώ το zombie."

Όπως προαναφέραμε, στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο Jim Jarmusch ("Down by Law", "Coffee and Cigarettes", "Ghost Dog: The Way of the Samurai"), ενώ στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Frederick Elmes ("Hulk", "Broken Flowers").

Το "The Dead Don’t Die" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Ιουνίου απο την Focus Features, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και το trailer του φίλμ, που η αλήθεια είναι πως μας κεντρίσει την περιέργεια, καθώς το μείγμα Jarmusch και zombie είναι κάτι περισσότερο απο εκρηκτικό...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.