Πρώτη Ματιά Στο Prequel Του "The Sopranos"

0

Τον περασμένο Μάρτιο είχαμε αναφερθεί στην πρόθεση της Warner Bros. και της New Line Cinema να υλοποιήσουν το "The Many Saints of Newark", την ταινία-prequel της τηλεοπτική σειράς "The Sopranos". ΄Ενα χρόνο μετά, το εγχείρημα τρέχει με γοργούς ρυθμούς καθώς οι παραγωγοί φαίνεται να έχουν συμπληρώσει το πρωταγωνιστικό cast της ταινίας.

"Η ιστορία εξελίσσεται κατά την διάρκεια των φυλετικών εξεγέρσεων που συγκλόνισαν την πόλη του Newark, κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 60' και εστιάζει στον χαρακτήρα του Dickie Moltisanti, τον πατέρα του Christopher Moltisanti και μέντορα του Tony Soprano."

Το σενάριο του φίλμ έχει γράψει ο σεναριογράφος της σειράς Lawrence Konner ("Planet of the Apes") και ο δημιουργός της, David Chase ("The Rockford Files"), ενώ στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Alan Taylor ("Game of Thrones", "Thor: The Dark World").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Dickie Moltisanti βρίσκεται ο Alessandro Nivola ("American Hustle"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Ray Liotta ("Goodfellas"), Jon Bernthal ("The Punisher"), Vera Farmiga ("Bates Motel"), Corey Stoll, Lorraine Bracco ("Goodfellas"), Michael Imperioli ("The Sopranos"), Frank Vincent ("Goodfellas"), Billy Magnussen ("Maniac") και ο νεαρός Michael Gandolfini, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον νεαρό Tony Soprano, τον χαρακτήρα που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία στην τηλεοπτική σειρά ο πατέρας του James Gandolfini.

Με συντελεστές που διαθέτουν πλούσια εμπειρία στις ταινίες του είδους και με βάση την ιστορία και τους χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς "The Sopranos", που βραβεύτηκε με 21 βραβεία Emmy και 5 Χρυσές Σφαίρες, το "The Many Saints of Newark" μπορεί να εξελιχθεί σε ενα πολύ αξιόλογο mobster movie...

Artwork by Viola El

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.