Πρώτη Ματιά Στο "No Time to Die" Του Cary Fukunaga [+Teaser]

0

Πρόκεται για το "No Time to Die" την 25η ταινία απο το franchise του James Bond. Ένα φίλμ με μπόλικο παρασκήνιο, καθώς αρχικά στη σκηνοθεσία βρέθηκε ο Danny Boyle, ο οποίος τελικά αποχώρησε λόγω δημιουργικών διαφορών και της σύγκρουσης με τον πρωταγωνιστή Daniel Graig.

"Ο Bond έχει εγκαταλείψει την ενεργή υπηρεσία. Όμως, η σύντομη γαλήνη του θα διακοπεί όταν ο Felix Leiter, ο παλιός του φίλος απο την CIA ζητά την βοήθεια του. Κάτι που θα οδηγήσει τον Bond στα ίχνη ενός μυστηριώδους προσώπου με κακόβουλες προθέσεις και οπλισμένου με επικίνδυνη νέα τεχνολογία."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Cary Fukunaga ("True Detective") που αντικατέστησε τον Danny Boyle, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Neal Purvis ("Spectre", "Skyfall"), Robert Wade ("Spectre", "Skyfall") και Phoebe Waller-Bridge ("Fleabag").

Πρώτη Ματιά Στο "No Time to Die" Του Cary Fukunaga

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει ο Daniel Creg για μια τελευταία φορά, στο ρόλο του κακού βρίσκεται ο Rami Malek ("Mr. Robot", "Bohemian Rhapsody"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Léa Seydoux ("Spectre"), Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ana de Armas, Christoph Waltz, Jeffrey Wright, Billy Magnussen, Ben Whishaw, Lashana Lynch, Rory Kinnear.

Στην κινηματογράφηση του φίλμ βρίσκεται ο Linus Sandgren ("American Hustle", "La La Land"), ενώ την μουσική έχει επιμεληθεί ο Dan Romer ("Mediterranea", "Maniac").

Η αλήθεια είναι οτι δεν υπήρξαμε ποτέ θαυμαστές της Daniel Creg εποχής, καθώς οι συγκεκριμένες ταινίες άλλαξαν το ύφος του franchise που είχαμε συνηθίσει με τις ταινίες των Sean Connery και Roger Moore, με αποτέλεσμα σοβαροφανή φίλμ, χωρίς γοητεία, λάμψη και καλογραμμένους κακούς χαρακτήρες.

Το 25ο φίλμ του James Bond, σηματοδοτεί και ενα τέλος εποχής για το franchise, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο επόμενος ηθοποιός μπορεί να μην είναι ούτε λευκός, αλλά ούτε άνδρας.

Το "No Time to Die" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Απριλίου του 2020, ενώ σε μερικές μέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει και το πρώτο trailer...

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.