Πρώτη Ματιά Στο "Kingsman: The Golden Circle"

0

Πρόκειται για το "Kingsman: The Golden Circle", το δεύτερο φίλμ απο το κωμικό franchise δράσης που ξεκίνησε το 2014 με την ταινία "Kingsman: The Secret Service". Το franchise που αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου comic του Mark Millar, εστιάζει στην βρετανική υπηρεσία κατασκοπείας Kingsman, που έχει σαν σκοπό την προστασία του κόσμου απο διάφορους παρανοϊκους τύπους.

"Οταν τα κεντρικά του Kingsman δέχονται επίθεση και ένας νέος κακός αναδύεται, ο Eggsy (Taron Egerton) και ο Merlin (Mark Strong) αναγκάζονται να συνεργαστούν με την Αμερικανική Υπηρεσία Statesman, με σκοπό την διάσωση του κόσμου."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται πάλι ο Matthew Vaughn ("Kick-Ass", "X-Men: First Class"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Jane Goldman ("Kick-Ass", "Miss Peregrine's Home for Peculiar Children"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Dave Gibbons και Mark Millar.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Gary 'Eggsy' Unwin επιστρέφει ο Taron Egerton, η Julianne Moore υποδύεται την Poppy, τον "κακό" χαρακτήρα της ιστορίας, ενώ ο Jeff Bridges υποδύεται τον επικεφαλής της Statesman, της αμερικανικής υπηρεσίας κατασκοπείας.

Πρώτη Ματιά Στο "Kingsman: The Golden Circle"

Concept art απο το κρησφύγετο της Poppy, του χαρακτήρα που υποδύεται η Julianne Moore.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Pedro Pascal, Halle Berry, Mark Strong, Channing Tatum, Vinnie Jones, Elton John και ο Colin Firth, παρά τον φαινομενικό (?) θάνατο του χαρακτήρα του στο πρώτο φίλμ.

Αν το πρώτο φίλμ κινήθηκε λίγο χαμηλότερα απ΄΄οτι περιμέναμε, η δεύτερη ταινία με το πολύ πλούσιο cast και τον Matthew Vaughn ξανά στο τιμόνι, δημιουργεί υψηλές προσδοκίες για ένα ακόμη παρανοϊκό και διασκεδαστικό φίλμ.

Το "Kingsman: The Golden Circle" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου.

Εικόνες: Empire Magazine

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.